View Single Post
Staro 22.08.2012., 07:08   #1240
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor PR3DA70R Pregled postova
Jel postoji kakva druga solucija slična oneclicku?

Edit:

Dobro jel može bar link na neki pouzdani root/unroot tutorial za SGSII sa ICS 4.0.3? Našao sam nekoliko na netu, pa sad na nekim treba kernel ovo-ono a na nekim ne. Pa uz to više tutova za ICS. Neznam koj tut bi valjalo pratit, pa ako bi mi mogao neko poslat link na tut koj provjereno radi. Da se nebi zaletio il neš...
Želio bi rootat mob da si mogu vratit podatke sa starog moba preko titanium backupa. Flashat ROM za sad neću.
Evo, ja sam svoga rootao prema ovim uputama. Ako želiš samo root i ostati što bliže izvornom samsungu, to je to. Ukratko, trebaš na osnovu svog trenutnog kernela odabrati modani kernel koji se nudi u ovom vodiču, fleshati ga preko odina i to je to.
E sad, vraćanje nazad ide tako da ili fleshash neki original GB rom, pa sa USB JIG-om resetiraš brojač i sve vratiš u tvorničko stanje. Doduše s GB romom, ali onda možeš preko Kiesa lako bacit gore ICS i to je to. Tako sam ja radio kad sam morao voziti mob na garanciju.
Drugi način je Triangle Away app koji nisam probao, no on se radi direktno s ICS-om gore, no nekako mi se nije svidio postupak pa ga nisam htio ni probati.

Zadnje izmijenjeno od: tor. 22.08.2012. u 07:22.
tor je offline   Reply With Quote