Citiraj:
Autor De5tr0yer
Moze li mi netko objasniti na realan nacin zasto vec postojece legendary iteme ne pojacavaju?
Vec sam srocio post prije nekog vremena u kojem sam osudio ovakvu "mehaniku" patcheva, a nekako mi je to sve ogromna pljuska na nas vikend igrace koji smo legendary stvari dobili na kapaljku. Teoretski, igra se vrti oko toga da nabavis sto bolji item aka legendary, koji su se na kraju ispostavili kao losi. cemu sad te iteme buffati ali samo ako ih ponovo nades?
|
Gle blizz je okusio tesku lovu sa wowom pa su se totalno okrenuli profitu.
1. Nece nikada buffati stare iteme jer je cilj uvesti nove i bolje. Zbog cega?-zele da ljudi nabavljaju nove-profit preko rmah. Nije to nikakva zavjera nego logika, svaka njihova promjena je vodjena zaradom. Blizzardov cilj i jest da naprave "rmah korisnike" od vikend igraca jer su oni vecinom zaposleni pa imaju love za iteme. Igra ne zahtjeva nekakav skill nego kupi super gear na rmah i unistavas sve pred sobom koliko god da si nesposoban
2. Ovaj patch nije izdan s ciljem da igru napravi zanimljivu za xxx vremena kao sto je d2 bio zanimljiv, cilj je privuci ljudi nazad na nekih mjesec max mjesec dana dok ne izadje nova expanzija za wow. I naravno zarada na rmah jer ce ljudi kupovati nove stvari. Naravno nije slucajno da je izasao bas sada kada izlazi gw2-velika konkurencija wowu. U tome su i uspjeli koliko toliko
3. Pvp je davno zavrsen i gotov samo ga ne zele izdati nego cekaju vrijeme kada ce im strateski odgovarati da refreshaju igru. Vidjet cemo pvp kada skroz padne promet na rmah/dodje vrijeme da izadje konkurenta igra/ljudima dosadi mop pa da imaju sta igrati dok izadje novi patch na wowu
Pricali su price kako ne zele da legend budu end game itemi itd itd a mislim da su ih namjerno napravili crap da mogu obnoviti ovako. Nece postojati rare itemi ni sa perfect rollovima koji ce biti bolji od legend - jednostavno su prebolesni, mislim 2 socketa i bazni 100 crith dmg na crossbowu+preko 100 dexa+1300 dps... Manticore je vec nekih 5milja na us serveru nakon samo 15ak sata sto je patch out znaci za par dana nitko nece kupovati rare oruzja. Rmah cijena golda je pala dosta i vidjet cemo jos vecu inflaciju golda, mislim da ce market totalno crashati nakon sto ljudi pokupe legendaries-jednostavno nece postojati upgrade za tebe u igri, koji je smisao grindati? "Zao" mi je ljudi koji su placali i po 400 milijuna za legendary recepte par dana prije patcha misleci naivno da ce ih blizzard buffati (ocito je bilo da nece jer tu ne lezi zarada). Mada se blizz opet sluzio tehnikom bait and switch jer je rekao da ce svi legendaries biti pojacani ukljucujuci i craftane