Citiraj:
Autor coconut
Egzibicija je općenito napraviti bilo kakav upgrade na tim konfama - kućišta ograničena prostorom na dodatni hardver, cirkulacija zraka i provjetravanje im nije jača strana, ploče sa manjkom priključaka za isti, ploče koje se smještaju na drugu stranu kućišta u odnosu na klasične, slaba napajanja sa malim brojem konektora, a ponekad i sa custom konektorima,...
Meni bi to bilo dovoljno da ni ne pomišljam na upgrade.
|
A jaki upgrade je staviti još jedan disk unutar tog istog kućišta.

Pogotovo što je taj dodatni disk SSD disk koji niti se grije, niti uzima mjesta.

Slažem se s tobom da je kućište krajnje limitirano, i prostorom, i ventilacijom (iako se proc savršeno hladi jer temp bude oko 30°C i sad po ljeti), i brojem konektora, ali baš zato mi (trenutno) i je super, ne treba mi ništa veliko, ni bučno, ni prebrzo, ali mi je ipak bitno da to sve radi tečno i dovoljno brzo, a ovaj C2D E6550 koji je unutra odlično odrađue svoj posao. I zbilja sam jako zadovoljan ovom kantom.
Citiraj:
Autor FRipper
daj vidi jel ima neki bios update pa ga updetaj...
|
BIOS je zadnji stavljen, kad sam ga nabavio bio je A10, sad je stavljen A19, ali nema nikakve promjene. Čak... frendov komp je imao A10 BIOS, i potpuno se isto ponašao, što se tiče eSATA porta.