View Single Post
Staro 21.08.2012., 12:10   #27
zmaksonvil
Bridge Master
Moj komp

zmaksonvil's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Egzibicija je općenito napraviti bilo kakav upgrade na tim konfama - kućišta ograničena prostorom na dodatni hardver, cirkulacija zraka i provjetravanje im nije jača strana, ploče sa manjkom priključaka za isti, ploče koje se smještaju na drugu stranu kućišta u odnosu na klasične, slaba napajanja sa malim brojem konektora, a ponekad i sa custom konektorima,...
Meni bi to bilo dovoljno da ni ne pomišljam na upgrade.
A jaki upgrade je staviti još jedan disk unutar tog istog kućišta. Pogotovo što je taj dodatni disk SSD disk koji niti se grije, niti uzima mjesta. Slažem se s tobom da je kućište krajnje limitirano, i prostorom, i ventilacijom (iako se proc savršeno hladi jer temp bude oko 30°C i sad po ljeti), i brojem konektora, ali baš zato mi (trenutno) i je super, ne treba mi ništa veliko, ni bučno, ni prebrzo, ali mi je ipak bitno da to sve radi tečno i dovoljno brzo, a ovaj C2D E6550 koji je unutra odlično odrađue svoj posao. I zbilja sam jako zadovoljan ovom kantom.

Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
daj vidi jel ima neki bios update pa ga updetaj...
BIOS je zadnji stavljen, kad sam ga nabavio bio je A10, sad je stavljen A19, ali nema nikakve promjene. Čak... frendov komp je imao A10 BIOS, i potpuno se isto ponašao, što se tiče eSATA porta.
zmaksonvil je offline   Reply With Quote