Da. Ja sam se vratio Dayz-u

Stvarno je sad bolje po pitanju hackera. Opet guštam s tim da sam sad iskusniji pa znam gdje se što može (relativno brzo) pokupit. Dobra je i fora sa šatorima odn. kampom ali se nažalost sve popuši kod server reseta. Super je i fora sa custom markerima na Dayz.db sajtu (na mapi). Napraviš custom markere (recimo lokaciju kampa odn. šatora) i onda označiš poziciju na mapi markerom i staviš pass za taj custom marker set. Pa možeš šerat (prek direkt linka, na mapu s custom markerima) kome hoćeš, samo taj mora znat šifru (koju si postavio) za taj custom marker set. Dobra fora.
BTW, mislim da bi ekipa morala dobit bandit skin već nakon što smaknu jednog survivora. Ovako se dešava da većina ljudi puca čim te vidi, bez obzira imaš li bandit skin ili ne, imaš li ikakvo oružje ili ne...to je glupo do boli...ja ne kužim koji je to gušt ubit lika koji je respawno prije par minuta, koji nije bandit i koji nema nit sjekiru...? Jebiga, ja tu ne vidim ništa zabavno...drugo je ako naiđeš na nekog naoružanog do zuba.....koncepcija samog moda je super, samo ljudi igraju mod onako kako nije zamišljen. A to se moglo i pretpostaviti da će biti...