Imam 9600xt safirku koja me j.be već duže vrijeme. VPU recover mi se uredno javlja svako malo. Al ni to nije najveći problem. Bedara je što mi se zna monitor ugasit sam od sebe. Haklam generalse na netu i odjednom black screen. Čujem na slušalicama da igra piči i dalje al ekran crn, nemere bit crnji. Isključim i ponovo uključim monitor al bez promjene. I ništa, restart na grubo i onda je sve u redu. Neko vrijeme. Problem imam i s tim što mi je komp izgleda alergičan na novije ati drivere. Ako puknem ove zadnje recimo, serija 5, šljaka neko vrijeme i onda sam odjednom blue screen, fatal error i slično. Tak da sam sad na ovima što sam dobio s grafom (4.6). Jel može bit da mi je matična alergična na atija? Imao prije nvidiju i nikakvih problema nije bilo. Mada je i tada bilo alergije na najnovije drivere. Napominjem da se problem događa neovisno o tome šta radim na kompu. Zna se zacrnit i kad se ništa ne radi na kompu. Pomagajte, lud sam više. Zaboravio sam napomenut da sam ovih dana zamijenio grafu s frendom i stavio njegovu 9600se u komp i isti problemi. Isto se gasi ekran. A kod njega moja 9600xt radi bez beda.