Citiraj:
Autor zzzzzujalo
Ne znam što bi vrijedilo za thrice niti da li se radi o self-fulfilling prophecy, bezobrazluku Della, nesposobnosti njihova servisa, nečem četvrtom ili svemu navedenom, no danas dobih treći monitor s greškom (nakon 3 tjedna čekanja na zamjenski koji su navodno i u servisu potom "provjerili").
|
Nema to realno veze sa servisom, dali su ti što su dobili.
Citiraj:
Autor zzzzzujalo
Bilo je dovoljno da ga spojim na komp pa da vidim kako je lijeva polovica "hladnija" od "toplije" desne tako da fino vidim istu boju u 2 tona (ne brojeći međunijanse između). Time se doslovno vratih na početak kada sam zbog praktički iste stvari prvi put reklamirala isti model.
|
Sad je pitanje kakcva su tvoja očekivanja, kakva je to klasa monitora i slično.
Citiraj:
Autor zzzzzujalo
Nego, konkretno pitanje: s obzirom da očito nisu u stanju popraviti monitor niti poslati zamjenski koji actually nema neku grešku, mogu li nekako zakonski tražiti povrat novca?
Mislim da se to može unutar 7 dana, ali ne znam da li i kasnije tijekom garancijskog roka?
|
Povrat novca možeš zatražiti, ako uspiješ dokazati da je to nedostatak. Tu puno ovisi o njihovoj dobroj volji - ako oni to ne prihvate, kreće dosta problematičan postupak (vještak i slično), s tim da je upitno kakvi će biti rezultati.