View Single Post
Staro 20.08.2012., 10:11   #4366
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor zzzzzujalo Pregled postova
Ne znam što bi vrijedilo za thrice niti da li se radi o self-fulfilling prophecy, bezobrazluku Della, nesposobnosti njihova servisa, nečem četvrtom ili svemu navedenom, no danas dobih treći monitor s greškom (nakon 3 tjedna čekanja na zamjenski koji su navodno i u servisu potom "provjerili").
Nema to realno veze sa servisom, dali su ti što su dobili.

Citiraj:
Bilo je dovoljno da ga spojim na komp pa da vidim kako je lijeva polovica "hladnija" od "toplije" desne tako da fino vidim istu boju u 2 tona (ne brojeći međunijanse između). Time se doslovno vratih na početak kada sam zbog praktički iste stvari prvi put reklamirala isti model.
Sad je pitanje kakcva su tvoja očekivanja, kakva je to klasa monitora i slično.

Citiraj:
Nego, konkretno pitanje: s obzirom da očito nisu u stanju popraviti monitor niti poslati zamjenski koji actually nema neku grešku, mogu li nekako zakonski tražiti povrat novca?
Mislim da se to može unutar 7 dana, ali ne znam da li i kasnije tijekom garancijskog roka?
Povrat novca možeš zatražiti, ako uspiješ dokazati da je to nedostatak. Tu puno ovisi o njihovoj dobroj volji - ako oni to ne prihvate, kreće dosta problematičan postupak (vještak i slično), s tim da je upitno kakvi će biti rezultati.