Citiraj:
Autor FRipper
@Vasko - Koliko ti love uopče imaš? Jer na tvojem mjestu ako imas toliko,ja bi odma uzeo cijeli komp...Gledaj:
Intel Core i5-2320 Soc 1155
MSI H61M-P20-G3, s1155, D3,S2,U2,DVI,mA
Kingmax 1x8GB DDR3 1333 FLFG
HDD, 500GB-7200RPM-SATAIII
SAPPHIRE Video Card Radeon HD 7770 OC GDDR5 1GB
Zalman 500W GS Series Retail
Zalman Z9+ mid tower case black
HRK 4,546.44 Besplatna dostava i sastavljanje
Ako nemas sada toliko, samo grafičku uzmeš onda kasnije....
Integrirana ce raditi bez problema...nemas brige ako ne budeš pokušavao igrati neke igre...
Zvučna,hm,kako spajaš pojačalo? preko optičkog ili? Jer ako da onda trebaš maticu sa otičkim izlazom...
A to je onda ova matica
ASRock H77M s tom maticom te sve izadje HRK 4,826.53
|
Ma to je to, sto se love tiče, planirao sam dati upravo toliko negdje (cca4500kn) samo ne sada, planirao sam to krajem godine ili početkom slijedeće jer mi je stari komp zaista star i nemoćan. Problem se javio kad mi je na starom kompu riknula matična ploča pa sam krenuo u prijevremeno kemijanje nečega novoga (a novčanu situaciju bih opisao tako da sam upravo pri kraju opremanja stana na koji je otišla gomila novaca, maznuli mi bajk prije 2 mjeseca pa je i tamo otišla gomila novaca jer bez bajka ja ne mogu, registracija auta se bliži i sad je crko i komp

). Trenutno koristim laptop od cure, a ja zaista ne volim laptope....
Uglavnom, odgovore na svoja pitanja sam dobio i na tome sam Vam jako zahvalan, vjerojatno tokom slijedećeg tjedna krećem u nabavku dijelova pa javim dojmove.
P.S.
Klokat nemam namjeru, mislim cak nikad, jer nisam ni nikad do sad.
Pojačalo spajam preko optike, i jako sam zadovoljan tim načinom.