Citiraj:
Autor Sn4k3
Istina za kameru, ali mob je uzasno spor - blago receno... Baterija mu takodjer nije bas na nivou.
U taj cjenovni rang spada i SE Satio koji je takodjer spor, ali barem je smartphone i ima wi-fi...
|
Užasno spor nije, da je spor u usporedbi s mobitelima danas sa 2 jezgre i 1.5ghz i 1gb ram-a, je, ali da je spor u usporedbi svog vremena, nije. Imam taj mob otkad je izišao. I te mutave spike o sporom mobu objesite mačku o rep, mob ne služi za benchat i vozit trke s njim.
Citiraj:
Autor OuttaControl
za samsunga sam dobio ovaj komentar
"Nikako nikako ovaj mobitel nemoj
uzet Jako loš touch, spor sustav, jako mali
ekran, kamera ništa posebno.
Kombinacija tastatura + touch screen
je izvedena jako jako loše. Uz to mob
koji sam ja imao je imao "fantomske
pozive" i svaka 2-3 slika je bila corrupt.
Baterija drži jedva jedan dan, a to je za
takav mobitel jako malo."
A odo bacit oko na satio, na mobu sam pa to ide sporo
E da a ja iman nokiu e66, pa ima wlan, odlican btw,podrzava i adhoc veze i zasebne ip/dns postavke za svaku pristupnu tocku itd, a stariji je od samya
|
Netko ti je dao komentar koji nema veze s tim mobitelom ili je imao pitaj Boga kolko uništen aparat. Niti je touch loš, ekran je sasvim u skladu sa ekranima od prije 3 godine, kamera je vrhunska (ako to još uvijek nekom nije jasno, ima sasvim objektivan review na gsm areni dotičnog moba i njegove kamere), kombinacija s tipkovnicom radi vrhunski, pogotovo za ženski dio publike (nokti

), fantomski pozivi ne postoje, corruptane slike također. Baterija drži 3 dana najnormalnijeg korištenja (fotkanje, surf, sat vremena poziva dnevno, 20-30 sms, i to dan danas, dakle nakon 3 godine svakodnevnog korištenja). Ugl., taj ko ti je to napisao s.e.r.e.
Nokia E66 je smartphone, samsung s8300 je cameraphone.
Ti trebaš odlučit što želiš

.