Citiraj:
Autor lowrider
Da moguće. Jedino da se igraš dužinom bax reflex cijevi.
|
Da to sam čitao po forumuma pa mislim da je to jedna od opcija.
Citiraj:
Autor Imagine
*Koji je proizvođač / moddel , i što je to preporučeno ?
*Drajver izgleda za auto kao i pojačalo na leđima no vidim ga u kučnoj atmosferi ? To je napravljeno za auto ili sobu? Pitam zbog napravljene probe...
Jel probano u auto samo za sebe ili doma u kombinaciji s zvučnicima...ako je ovo drugo - jesi se poigrao s smještajem i fazom?
*Na kutiji je rupa za ventilator ?
Dakle sub je kenwood a pojačalo je pioneer.Skinuo sam manuals za taj sub i sve lijepo piše u dimenzijama posebno za kompresijsku a posebno za bass reflex kutiju.Sub je namjenjen za kuću.
Kutiju sam stavio u kut prostorije kako bi i trebao biti a fazu nemoram dirati jer je mogu na reiciveru zamjeniti.
http://inform3.kenwoodusa.com/manuals/KFCW3009.pdf
Da na kutiji je rupa za ventilator jer hladi napajanje od pojačala,tj u kutiji su 2 komore ako si primjetio pa mi je u drugom djelu kutije elektronika za napajanje pojačala pa sam stavio sa obadvije strane ventilator za hlađenje.
Možeš napraviti kutiju onog volumena koji ti nedostaje (ali bez jedne stranice) te izbušiti jednu veliku rupu na jednoj stranici kutije u kojoj je sub - i onda to dvoje zaljepiš / tako dobiješ potrebni volumen.
|
Zadnje izmijenjeno od: tor. 20.08.2012. u 08:44.
|