View Single Post
Staro 10.05.2005., 13:30   #10
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Lupus in fabula...

Citiraj:
Originally posted by widowmaker
Najbolje je kad obradiš fotografiju na nečemu u toj klasi i onda ti neki pigzigmer koji nije niti čuo za riječ kalibracija , drobi da je fotka presvijetla ili pretamna.
Jos je bolje kad ti pokusava objasniti kako si glup jer si mogo kupiti isto takvog Samsunga ili LGja za dve tisuce kuna...

Edit: Tja, ode ADI... Vjerojatno zauvijek, popravljat mi ga se vise neda, a ima i odvratnu sliku. No vec mu je bilo i vrijeme. Sad samo vidjeti treba li uzeti i tu sam u VELIKOJ dilemi. Naime, Acord nudi Mitsu 2070SB za ~5k kn + PDV, ali imaju samo jos dva komada. Kako nisam sada pri lovi, a volio bih dva monitora (odnosno, za normalno funkcioniranje _trebam_ dva monitora), postoji dobra sansa da vise nebudem mogao kupiti takav monitor. S druge strane, 19" Electron Blue IV kosta isto toliko i nabavljiv kroz neko odredjeno vrijeme. Dakle, u cemu je stvar. Zelio bih krivicu prebaciti na nekog drugog da poslje sam sebe ne krivim zbog razno raznih razloga, dakle, stvar je jednostavna, vi koji ste iole upuceni u tematiku...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.

Zadnje izmijenjeno od: Bubba. 10.05.2005. u 13:45.
Bubba je offline   Reply With Quote