Citiraj:
Originally posted by widowmaker
Najbolje je kad obradiš fotografiju na nečemu u toj klasi i onda ti neki pigzigmer koji nije niti čuo za riječ kalibracija , drobi da je fotka presvijetla ili pretamna.
|
Jos je bolje kad ti pokusava objasniti kako si glup jer si mogo kupiti isto takvog Samsunga ili LGja za dve tisuce kuna...
Edit: Tja, ode ADI... Vjerojatno zauvijek, popravljat mi ga se vise neda, a ima i odvratnu sliku. No vec mu je bilo i vrijeme. Sad samo vidjeti treba li uzeti i tu sam u VELIKOJ dilemi. Naime, Acord nudi Mitsu 2070SB za ~5k kn + PDV, ali imaju samo jos dva komada.

Kako nisam sada pri lovi, a volio bih dva monitora (odnosno, za normalno funkcioniranje _trebam_ dva monitora), postoji dobra sansa da vise nebudem mogao kupiti takav monitor. S druge strane, 19" Electron Blue IV kosta isto toliko i nabavljiv kroz neko odredjeno vrijeme. Dakle, u cemu je stvar. Zelio bih krivicu prebaciti na nekog drugog da poslje sam sebe ne krivim zbog razno raznih razloga, dakle, stvar je jednostavna, vi koji ste iole upuceni u tematiku...