Je,istina,i meni je estetika izuzetno bitna, zato bi najradije kidao muda tupim nožem onima iz noctue. Ali nježni tajfun mi stvarno ne izgleda loše. Ok stvarno je krajnje bezobrazno na ventiću od 150kn ostavit ne sleevane žice al jbga. Šta se tiče promjene stock venta ne mogu nigdje nać specifikacije venta od zalman performe ali reć ću ti da je do 800 okretaja nećujna, do 1700 nije iritantna a na 2000 ako nemaš slušalice najradije bi izvrnuo PC kroz prozor. E sad još jedna bitna stvar koja me zanima. U linksa mogu nabavit tajfuna od 3000 rpm za 150kn. Cijeli je crn tako da je estetski još bolji. On meni ide na frontpannel potencjometar tao da ja njega lako mogu vrtit na 800 okretaja ALI čujem da i na najnižim okretajima motor proizvodi nekakvo lagano zujanje a meni je najbitnije da mi vent na niskom okretajima NE PROIZVODI zvukove tako da bi htio provjerit ovu informaciju. Also ne mogu se nikako odlučit koje ventove da uzmem za airflow u kucistu. Bitno je da su tihi na niskim okretajima jer idu na potencjometar. Imao sam 4 mjeseca slip streama 140. Bio je fantastičan al sam mu slomio krilce

. Razmišljam da li da idem riskirat s njima pa makar crkli jer nisu skupi ili da potrošim malo više i uzmem ove preljepe noiseblockere iz vemila. U tom slučaju mi se nebi isplatilo naručivat 2 komada nego bi trebao uzest jednoga ovakvoga kao što ti imaš na cpu hladnjaku ali neznam da li on ima približno jednak pritisak kao typhoon na 2000rpm.