View Single Post
Staro 19.08.2012., 00:55   #498
evilmage007
Master of PC
Moj komp

evilmage007's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor ogy_dogy Pregled postova
1.Neznam
2.Windows Phone ne podržava video out
3.Wifi ti ide na standby nakon nekog vremena, ako želiš biti stalno connectan upali podatkovni promet (3g), primjetio sam da tako puno brže stižu im poruke.
4,5. WP je za razliku od ios-a stalno online ako uključiš, tako da dok si avaliable će ti biti zeleni kružić kao da si na fb stranici, na iosu to očito drukčije funkcionira.
6. Poruke će ti kasniti kad ti je mob na standby-u, jer nije cijelo vrijeme na netu već povremeno provjerava i synca. ne kužim kako misliš disconecta, jednom kad staviš avaliable treba ostati konektiran...
7. HSPA možeš dobiti ako ti je namješten pod top speeds 3g i ako si u području pokrivenim jačom mrežom. npr ja u rijeci to hvatam samo na nekim mjestima, do sad u centru grada i u tower centru u rijeci, samo što ja imam 710 pa je prijem moguće različit...
8. koliko ja znam lockan wp ne podržava tu funkciju.
eto tako
Evo ovako,frendica ima android telefon i isto može imati znak telefona na chatu dok je preko telefona,wifi se disconecta,vidim kad ga otključam da traži mrežu(nađe ju u roku od sekundu-2),HSPA i onaj drugi mi funkcionira dostupan je u mom mjestu,moram tražiti aplikacije s kojima bih mogao napraviti print screean.