View Single Post
Staro 19.08.2012., 00:06   #699
thubanx6
Premium
Moj komp

thubanx6's Avatar

Datum registracije: Aug 2011
Citiraj:
Autor The Man Pregled postova
Nema. Vemil je po novom ZG only.

Jesam li zadovoljan? Ubio bi jednoroga nožem za mazanje putra da mi je nabavit još 3 ovakva kakva imam (PL-2). Najbolji bundle ikad, beskrajne mogućnosti s kablovima. Imaš 20cm + 50cm modularne kablove koji se daju spojit u 70cm, a možeš ih koristiti i kao produžne za neki drugi vent ako ti je samo jedan dosta. Ukoliko imaš dva venta u push-pull setapu ili ako jednostavno želiš da se vrte istom brzinom, spojiš fino na njih direktno 3 pin Y kabel i vrte se istom brzinom s konektora na ploči. Uglavnom, da se iskombinirat čuda. Sistem montaže je genijalan (oni vijci s thumbscrew maticama su savršeni), a ionako tih vent još ima dupli gumeni vibration absorber. Čudo od venta, a lijep!

P.S. Bio sam osobno u Vemil po njega i oni ti sad uglavnom od svega imaju po jedan komad, tak da najbolje nazovi i pitaj. Oni plavi su ok (dobri su), ali ova BlackSilentPRO serija je čudo neviđeno. Takav bi po meni trebao biti svaki vent, a ne da svakome nađem manu.
a vidim da imaju pl2, pogledat cu kakvi su ovi ljubicasti pa bi si moga uzest jedan pl2 za cpu cooler a par ovih ljubicastih za airflow, samo cu morat platit postarinu za split :/
thubanx6 je offline   Reply With Quote