18.08.2012., 20:12
|
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor species
taj mod sgm 1.7 radi ko urica . milina . evo prolazim drugi put i nijedamput , ali nijedamput se nije srusio . prolazim i kroz portale i selim se non stop bez ijednog rusenja . ali bitna ti je i ltx datoteka . nju moras kopirati u gamedata - mod_parameters . i pokrenuo sam i setup i mod sa admin ovlastima . otvorio dvd i onda pokrenuo instalaciju . stvarno je mrak za igrati . ima zadaca koje radis za bandite , placenike , stalkere , za dawn frakciju ... ma masa toga . i kad prodes igru , ostajes u zoni i opet zadace za monolite , znanstvenike .... nikad nije pusto , porokane baze se obnavljaju , alfa sqad ti non stop puse za vratom . kaj da ti velim . gust igrati . mogu ti jedino pomoci da negde uploadam , pa da si sve skines . steta da ne odigras , jer ponavljam , stvarno je uzivancija igrati . ak ja sa ovom kantom derem dx10 , tvoja to pojede za dorucak :-) .
|
znam, završio sam ja 1.7 mod, 2 puta čak. Ali nikada da je baš glatko radio. uvijek je trzao malo i stalno brljavio. e sad, možda je tajna u tom fiksu koji si ti stavio, možda nismo koristili isti fix. slobodno daj link od fiksa.
|
|
|