View Single Post
Staro 17.08.2012., 22:26   #2
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ja ti samo mogu reci da sam imao jednog FSPa od 260W, mrcina na +12V koji je "najviše" tražen u današnjih kompova. imam isto jednog od 400W, u svom kompu OCZ koji je zapravo FSP group, oba mrcine na +12V.........

jedino mislim da bi ti mogao biti problem je glavni 20/24 pinski konektor za matičnu ploču, jer ove sve grafičke koje si naveo vuku struju i iz pcie konektora. e sad, ako ovaj fortron 300W ima i 24 pina (a ne kao moj stari 20 pinski), mislim da će ti frend biti zadovoljen sa fortronom. no, ako napajanje ima samo 20 pinski konektor, grafička bi mogla "ostati" bez potrebnog napona, jer ovih dodatnih 4 pina je upravo za napajanje pci expressa na matičnoj, čitaj - za napajanje grafičke kartice.

no ako mogu birati i ako je fortron zdrav i uredan - definitivno FSP .

edit.

btw, ovaj MS bi trebao biti tocno ovaj: http://www.fsp-power.ru/uploads/file...60APN_SPEC.pdf

malo sam preletio, nije me skroz oduševio, no 250W na dva +12V raila pri 25°C, i ima efikasnost od 80 i koji %.
IMHO vrlo dobro napajanje ispod 150 kuna za konfe koje troše ispod 200W . definitivno bolji od shita intertecha sa bajnih 500W .

Zadnje izmijenjeno od: Burko. 17.08.2012. u 22:34.
Burko je offline   Reply With Quote