View Single Post
Staro 17.08.2012., 22:07   #360
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
prvo kako vidim ta zvučna se na komp spaja sa usb-om tako da ni problem,mos spojiti na bilo koji komp....

Evo male izmjene da ne kompliciramo više i da se vec jednom odlučiš na računalo.

Intel Core i7 2600K 3.4Ghz,8MB,LGA 1155
GA-Z77X-UD3H,1155,iZ77,D3,S3,U3,DP,A
Kingston DDR3 1600MHz,C11,16GB (2x 8GB)
Grafička kartica VTX3D HD4850 1GB
Kingmax SSD 120GB Client SATA3
HDD, 1TB, 7200rpm, SATA-II, 32MB
DVD RW -RW RAM LG DualLay SATA
OCZ PSU Silencer Mk III Series™ 400W
Kućište Fractal Design Define R3 Titanium Gray

HRK 7,896.45

Da rezimiram...

i7 2600k sam metnuo sa dobrom pločom, tako da si s tim miran. Za sada nema nikakvog vodenog ni dodatnih hladnjaka,jer ne trebas,
box hladnjak ce raditi svoj posao,a kada ti zafali snage mozes ocati procesor i naravno uzeti kasnije vodeno ili bolje hlađenje da mozes ocati...Znaci sa to dvoje si miran...

Memorija je 16gb i to ce ti biti dosta, eto i s tim si miran....

Grafička je puno slabija od prvo ponudjenih...i sasvim dosta, nisam htjeo ici na slabije, jer eto ipak malo brzu da imaš...pa mislim i s tim si miran dok ne poželiš biti opaki gamer di ceš morati uzimati jaču

SSD kaže ne za sada,ali ja kazem uzmi sada,jer, brzina je to,velika brzina nasprav harda i neces požaliti. A mislim da on + 1tb hard ti bude za početak dosta,ako zafali uvijek moš piknuti dodatne hardove...I s tim si miran...

Napajanje sam metnuo slabije, isto kvalitetno ali slabije jer ti ne treba jače za tvoju konfu....nemaš jaku grafičku,nema velikih potrošača...i s tim si miran

I na kraju kučište, tu sam ubacio kvalitetno,ljepo za vas starije Ukoliko i dalje želiš skeletona, to ces moratiposebno kupiti jer ja ne znam kakvo je niti išta o njemu..

Ostalo:

Monitor tj TV kao što sam rekao LG HDTV monitor M2352D,ako ti je 23" dosta, idi na njega ako baš hoces tv imati u njemu...ako ne,tj ako ti nije važan toliko integrirani tv obavezno idi na Dell U2412

Miš naravno g400

Mislim da sam sve rekao...i nema se tu više šta kemijati!
FRipper je offline   Reply With Quote