prvo kako vidim ta zvučna se na komp spaja sa usb-om tako da ni problem,mos spojiti na bilo koji komp....
Evo male izmjene da ne kompliciramo više i da se vec jednom odlučiš na računalo.
Intel Core i7 2600K 3.4Ghz,8MB,LGA 1155
GA-Z77X-UD3H,1155,iZ77,D3,S3,U3,DP,A
Kingston DDR3 1600MHz,C11,16GB (2x 8GB)
Grafička kartica VTX3D HD4850 1GB
Kingmax SSD 120GB Client SATA3
HDD, 1TB, 7200rpm, SATA-II, 32MB
DVD RW -RW RAM LG DualLay SATA
OCZ PSU Silencer Mk III Series™ 400W
Kućište Fractal Design Define R3 Titanium Gray
HRK 7,896.45
Da rezimiram...
i7 2600k sam metnuo sa dobrom pločom, tako da si s tim miran. Za sada nema nikakvog vodenog ni dodatnih hladnjaka,jer ne trebas,
box hladnjak ce raditi svoj posao,a kada ti zafali snage mozes ocati procesor i naravno uzeti kasnije vodeno ili bolje hlađenje da mozes ocati...Znaci sa to dvoje si miran...
Memorija je 16gb i to ce ti biti dosta, eto i s tim si miran....
Grafička je puno slabija od prvo ponudjenih...i sasvim dosta, nisam htjeo ici na slabije, jer eto ipak malo brzu da imaš...pa mislim i s tim si miran dok ne poželiš biti opaki gamer di ceš morati uzimati jaču
SSD kaže ne za sada,ali ja kazem uzmi sada,jer, brzina je to,velika brzina nasprav harda i neces požaliti. A mislim da on + 1tb hard ti bude za početak dosta,ako zafali uvijek moš piknuti dodatne hardove...I s tim si miran...
Napajanje sam metnuo slabije, isto kvalitetno ali slabije jer ti ne treba jače za tvoju konfu....nemaš jaku grafičku,nema velikih potrošača...i s tim si miran
I na kraju kučište, tu sam ubacio kvalitetno,ljepo za vas starije

Ukoliko i dalje želiš skeletona, to ces moratiposebno kupiti jer ja ne znam kakvo je niti išta o njemu..
Ostalo:
Monitor tj TV kao što sam rekao LG HDTV monitor M2352D,ako ti je 23" dosta, idi na njega ako baš hoces tv imati u njemu...ako ne,tj ako ti nije važan toliko integrirani tv obavezno idi na Dell U2412
Miš naravno g400
Mislim da sam sve rekao...i nema se tu više šta kemijati!