Citiraj:
Originally posted by Codiac-
Uglavnom TOCNA moja misao je bila da bi kupio druge software jer su oni to zasluzili sa svojom kvalitetom i pouzdanoscu.
E vidis o tome sam pricao njih bi recemo to tako "nagradio" sa time da bi postao njihov kupac dok npr sa windowsima nebi nikada...
|
Smisao za moral ti je jako cudna. Nagradit ces nekog proizvodjaca softwarea zato sto smatras da si ilegalnim koristenjem njihovog softwarea uvidio da je dovoljno kvalitetan za tvoje standarde, dok ces drugog proizvodjaca softwarea "kazniti" jer smatras da im software nije dovoljno dobar (time sto ces ih i dalje ilegalno koristiti).
Dark sajd of d fors iz veri strong in ju.
Citiraj:
Originally posted by Codiac-
Zasto? Pa evo za primjer sto se to promjenilo na XP win od wina 95? osim user interFejsa? imho se nis nije promjenilo....
|
? ...molim? Hm, zanimljiva tvrdnja. Po meni jedino sto je zajednicko izmedju Win95 i WinXP jest juzer interfejs, dok je sve ostalo iz temelja drugacije (ako nista drugo, Win95 je 32-bitna nadogradnja na DOS, dok je WinXP baziran na 32-bitnoj NT jezgri koja 16-bitne programe pogoni pod emulatorom; potpuno suprotna arhitektura funkcioniranja; ...).