View Single Post
Staro 17.08.2012., 14:21   #4
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Od jednog lika sa našeg foruma:

Pozitivno:

- grad zaista izgleda fino (a postoji sansa za napredak ako se moderi malo kativiraju )
- borba je zaista dobra i u zavisnosti sa kim se borite takva je i tezina. Ja sam dobio batine dva puta od protivnicke bande iako ih je bilo samo dva ili tri.
- borba je zanimljiva i u zavisnosti koliko puta i koliko dugo drzite pritisnute tastere takvi ce i udarci biti. Zabijanje protivnika u okolinu je super, tokom borbe ako vas protivnik uhvati morate pritisnuti odredjeni taster da se odbranite.
- voznja je sasvim solidna (arkada cista) i osjeti se razlika kada se voze razlicita vozila
- misije su sasvim ok kako triad tako i policijske. Tu je brdo sporednih misija kao i stvari za skupiti tako da je igra definitivno za duze staze
- meni licno je glasovna gluma dobra iako likovi u cut scenama izgledaju malko plastcno
- mapa je sasvim solidne velicine
- tona gluposti se biljezi u statistici i mozete da sve to poredite sa prijateljima ili sa svim korisnicima

Negativno:

- iako je draw distance dobar stavljen je blur za udaljene objekte sto je po meni mana
- u sta god se zabili vozeci motor necete imati nikakve posljedice