Bok,
i ja trazim nesto slicno kao i shushi. Znaci, cijena 3500-4000kn plus minus eventualno par sto kuna (placatila bih karticom na rate pa pretpostavljam da ce bit skuplji), isto za osnovne studentske potrebe- office, internet, gledanje filmova i serija u HD-u, hard mi ne treba veci od 500gb, ram 4gb, usb portova nekoliko, citac za kartice, a kameru i utor za CD pretpostavljam da svi danas imaju. Ne treba imat preinstalirane windowse. Dimenzije su mi dosta vazne, posto je stari laptop kojeg trenutno imam dosta tezak i velik. Ekran 15", laptop da je sto tanji/laksi, ljepsi i tisi :-) eventualno da je bijeli/sivi ali boja mi ne igra toliku ulogu. Ne znam koliko laptopa ima osvjetljenu tipkovnicu pogotovo u ovom cjenovnom rangu...
Dosta mi je vazno da ima garanciju bar 2 godine ili da se moze nadoplatit na vise jer imam losa iskustva s HP compaqom kojeg sam kupila prije par godina na jednoj slicnoj akciji (zato sam uvijek skepticna prema "super cijenama") kao sto je ova gore, samo je bio s garancijom od godine dana, kvario se uzasno, sad je na izmaku snaga od konstantnog pregrijavanja..
Hvala unaprijed na pomoci i nadam se da nisam prezahtjevna :-)