View Single Post
Staro 17.08.2012., 11:19   #1
tonymontana2
Registered User
Moj komp

tonymontana2's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
a program needs your permision to continue?

imam problem
imam toshiba laptop i windows vistu na njemu
htio sam si podesiti da mi se automatski komp logira tj. da ja nemoram svaki put kada ukljucim komp upisati korisnicko ime i password
valjda sam nesto krivo izbriso tj. prcko nepotrebno i em sto nisam to uspio podesiti i em sto sada kada bilo sta treba updateati kada mi se pojavi a program needs your permission to continue (user account control) moram upisati username i password i kada ih upisem ove koje koristim nista se ne promijeni(pa moram na cancel) i dalje me trazi da upisem ponovo to,
prije kada bi mi se prije necega pojavilo a program needs your permission to continue samo bi klikno na continue i to bi bilo to
inace kada mi se to pojavi imam tri opcije -(iznad svega mi gore pise if you started this action continue i to continue type an administrator password and then click ok)
1.fingerprint logon -please logon to enroll your fingerprints(tu nis ne kuzim nit ista mogu igdje upisati
2.na drugoj je ovo vec opisano di trebam upisati kor.ime i lozinku
3.insert a smart card
ne kuzim se u to previse ali sta sada da napravim da to mi nestane
probo sam ici na system restore ali da bi iso na system restore isto mi se to pojavi i kako mi sto god upisem pod kor.ime i lozinku ne prihvaca moram kliknuti na cancel ko svaki put
inace i dalje se logiram na komp sa starom lozinkom i passwordom
i to mi i dalje funkcionira
inace sestra mi je komp od firme dobila i korisnicko ime je ime firme\ime korisnika ,domena nosi ime firme (mada ni neznam sta je to domena)
sada ako bi mi neko ko razumije mogo ikako pomoci jako bi mu bio zahvalan