Citiraj:
Autor Godfather0501
Nedavno sam kupio novi headset Plantronics Gamecom 777
Zvuk im je stvarno dobar,sa naglašenim dubokim tonovima što se doduše i očekuje od gamerskog headseta,ali zamjerka ide na to da su mogli stavit regulaciju glasnoće basa da si ljudi kojima to ne odgovara mogu poštelat...
Nisu preteške i fino nasjedaju preko ušiju (osim u extremnim slučajevima klempavoće  ),ali malo im je prejak stisak mada ljudi u osvrtima kažu da im stisak nakon prvih 10-ak sati korištenja popusti,pa mislim da će bit to OK.
Osim toga za mene je i veliki + to što se mikrofon može sakriti u slušalicu kada se ne koristi i onda ne zapinješ za sve oko sebe,te fizički odvojiva zvučna kartica tako da se mogu spojit i na itegriranu ili klasičnu zvučnu karticu što recimo nije slučaj kod novoga modela 780 gdje je headset moguće priključiti samo preko usb konektora.
Koštale su me 485 kn sa dostavom što je već fina cijena u odnosu na cijenu kada su se tek pojavile u prodaji.
U svakom slučaju moja topla preporuka svakome ko može odvojiti toliko novaca,stvarno ga neće bacit u vjetar! 
|
..model 777 je u biti model 367 u sivoj boji s zvučnom koja vrijedi cca 50kn. Kolega je uzeo njih jer su mu se svidjele moje 367 no mora da su 777 još bolje jer su duplo skuplje. Platio ih je skoro 700kn.
Moram priznat da sam se iznenadio koliko i on kad smo igh usporedili

Ako želite iole bolji zvuk glazbe za što manje para, uzmite si Sennke HD 201 a plantronic ostavite za igre