Bilo što od Sharkoona , nemožeš fulati. Imam X-tatic 5.1 već 4 godine , i pukao mi je konektor od mikrofona, dok je moja najdraža čistila stvar. Kontaktirao sam dečke u Sharkoonu , u Njemačkoj, i znaš što? Mada mi je garancija istekla - ljudi mi šalju BESPLATNO zamjenski mikrofon. Imam i TTSport by Thermaltake, isto su prekrasne i dobre u svom cjenovnom rangu - ali nit blizu Sharkoonu. Jednostavno, opseg frekvencija i boju tona nemožeš dobiti sa ničim drugim. I da imaju i bass vibro, i spajaju se optikom. Cinch ili full optical digital.
Kad bi tako Hr firme radile , ma preporodili bi se, a ovi naši tupamarosi muljaju nešto o servisu , pa 30 dana kao moraju provest tamo - umjesto da ti ponude zamjenski odmah , ma ako treba i platiti neku siću , mislim da je oko 10 EU, što je ništa za sluške od 200 EU. Trenutno ti je najjači model kod nas u prodaji cca 999 kn, ali ima i jeftinijih.
Ovaj moj model se više ne prodaje. Nažalost.
Pa ako ih kupuješ za dulje vrijeme i za sebe - izdvoji malko više, dobit ćeš kvalitetnu stvar sa podrškom koja vrijedi zlata , što bi se reklo, a nije samo slovo na papiru kad ti neštio crkne.