Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Ako bude imao ovako izduzeni ekran, bit ce glupost godine. Tipkovnica, sam ekran , surfanje ce ostati isto kao sto jest. Ustvari ipada da je to stari 3.5" samo izduzen. Bez veze
|
Tesko da se mogu stobom slozit, iz jednog razloga no ovisno od usera do usera, tipa vecina filmova je u 16:9 formatu zapravo tesko mi je i naci neki koji nije u zadnje vrijeme, posto sam gledam dosta videa sto serija nekakvih emisija itd. pogotovo viskoke rezolucije nemas pojma koliko je tesko neki hd film ili seriju pogledat na formatu ekrana 4:3 stim da je ekran jos 3.5 incha pa kad se nadu iznad filma i ispod filma one lijepe crne crte koje zauzmu prakticki pola ekrana...
Neznam kako tebi ali recimo u javnome prijevozu naravno drndavome npr pogleda neku seriju poprilicno zna biti bolno za oci, a strpat 16:9 format filma ili serije na full screen 4:3 ekrana je katastrofa ili ti odreze po 20% slike sa svake strane ili stisne tako da i ivan blazicko djeluje kao da ima 70kila
Jerbo ja sam pizdio sa tim iphoneom, preporodio se sa galaxy-em, sad u miru sa metra mogu pustit sto hocu vidim normalno
Super reza i sve ali jednostavno premalen ekran, ovo bi moglo biti taman, da neizgubi previse tj da ne odskace previse od popularnoga dizajna cetvorke a da opet naprave taj rekao bih logicni korak naprijed, jer ujedno oni podosta i zaraduju na mediju ako me sjecanje nevara, ne preglomazno ne premaleno..
Iskreno i mislim za taj format ekrana da je 4.0 velicina idealna, preko toga tesko je ugodno raditi jednom rukom, kao evo 4:3 format na galaxy s2 4.3 incha ekran, nekada meni zna biti nezgrapno i vec sam se cimnuo par puta da ce mi ispast mob

Recimo sensation je imao isto 4.3 incha ali 16:9 format, tu nikako nisam mogao jednom rukom povuci notifikacijsku traku, da sam ga duze koristio razbio bi ga sigurno jel bi bome padao

bio je uzi ali zato izduzen, ovako od oka na videima neizgleda kao neka razlika ali kad pocnes koristiti bome osjeti se...
A posluzit ce taman 4.0 za gejmanje na iphoneu, taman da vidis nes na ekranu kad zaljepis dva palca

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12