Citiraj:
Autor gnomisa
Žalosno je kakvih sve jadnika ima...to više nema veze ni sa igranjem igrica...to su debili koji niti ne uživaju u toj igri...cilj je samo sjebat ljude svojim jebenim cheatanjem....
|
U svakoj igri ima cheatera, pa tako ni DayZ nije iznimka.
Pogotovo ovoliko popularna igra.
Community je ogroman, trenutno 1,1 mil igrača, u tako kratkom vremenu.
Citiraj:
Autor gnomisa
i taj respawn bi se trebao po defualtu pozicionirati ipak kojih par sto metara dalje od prijašnje lokacije...
|
Ah, vrlo teško za izvesti, pogotovo kad nikad neznaš kad će te igra ili battleye kickati, pa se spawnaš na vrlo nezgodnoj poziciji.
Ili ako se diconectaš u zgradi na drugom katu, i ponovo konektaš spawnaš se u zraku, padneš i ubiješ se
Rocket i developer team rade na puno boljim server logovima i nekim drugim riješenjima ghostinga.
Citiraj:
Autor gnomisa
ali nema tu kruha dok ne izađe standalone igra sa real time online verifikacijom/checkingom....ili tako nečim...recimo neke simulacije koje ja igram koriste neki master server koji sve živo čekira i nemreš nikak varat....
|
Pa tako trenutno i radi igra.
Svi serveri (bar ovi whitelisted i authenticated) su spojeni na master server, ili
central hive.
Čim se spojiš na server igra šalje tvoj cd-key hive-u koji ga autorizira i vrača serveru tvog charactera.
Citiraj:
Autor zwer
I opletemo po busu, ekipa stane, izidju van, skuze da ih vidimo u mrklom mraku i zafitilje 10ak flareova na sve strane u krugu 200 metara... mi doslovno coravi sa NV-om,
|
O da, i know the feeling
Gadno je kad te obasja mjesečina dok imaš NVG a kamoli flare
Citiraj:
Autor gnomisa
Da recimo osim survivora ima još nešto....
|
Navodno se razmišlja/radi na psu kao companionu.
Citiraj:
Autor gnomisa
ja izašao...mislim da je to - to od mene kaj se tiće ovog moda...šteta...
|
Nemoj odustajati, igra je ništa manje nego genijalna
Mene i moj squad je prekjučer pri logiranju igra randomly razbacala po mapi - po defaultnim spawn pointovima na obali. U Elektro, Cherno, Balotu itd...
A svi smo bili na NW airfieldu.
Equipment je ostao netaknut.
Vjerovatno je to bilo do 95883 patcha koji smo svi stavili.
I tako ja jučer u Chernu na serveru sa 50 igrača (solo sam igrao), kad odjednom svi padoše mrtvi. Naravno, cheater pobio cijeli server

(uvijek se nešto gadno dogodi kad igram solo

)
A ja imao eq vrlo visokog tiera.
Spawnam se ponovo u Baloti, trčim do lokacije di sam poginuo (vrh najviše zgrade u Chernu- tražio kempere), vrati sav equipment i iza leđa mi puže lik sa kalašem, okrenem se, počnem pucat, pogađam i samo što lik ne padne mrtav on opali i gad me pogodi u glavu i padnem od jednog metka.
Ja mrtav, on mrtav.
Sljedio je niz spawnanja na dalekim lokacijama, Kamenka, Elektro, Otmel itd jedno 5 puta (svaki put uletio među zombie da me ubiju da se ponovo respawnam) i konačno spawn - Cherno, trčim opet na vrh iste zgrade, kupim equipment, kad samo padnem mrtav - AS50 sa sniper hilla sjeverno od Cherna. Hit sa preko 700 metara, pucanj nisam ni čuo, samo hit metka u mene.
Opet 5 spawnanja na udaljenim lokacijama, pa ponovo Cherno spawn, otrčim opet tamo gore ali body de-spawnao i nije bilo mog geara.
Usljedio je pronalazak helikoptera i moje pilotiranje sa nekim randomima okolo.
Potom sa zatukao lika u Staryu sa sjekirom i uzeo mu AS50