View Single Post
Staro 15.08.2012., 15:08   #93
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
Žalosno je kakvih sve jadnika ima...to više nema veze ni sa igranjem igrica...to su debili koji niti ne uživaju u toj igri...cilj je samo sjebat ljude svojim jebenim cheatanjem....
U svakoj igri ima cheatera, pa tako ni DayZ nije iznimka.
Pogotovo ovoliko popularna igra.

Community je ogroman, trenutno 1,1 mil igrača, u tako kratkom vremenu.

Citiraj:
i taj respawn bi se trebao po defualtu pozicionirati ipak kojih par sto metara dalje od prijašnje lokacije...
Ah, vrlo teško za izvesti, pogotovo kad nikad neznaš kad će te igra ili battleye kickati, pa se spawnaš na vrlo nezgodnoj poziciji.
Ili ako se diconectaš u zgradi na drugom katu, i ponovo konektaš spawnaš se u zraku, padneš i ubiješ se

Rocket i developer team rade na puno boljim server logovima i nekim drugim riješenjima ghostinga.

Citiraj:
ali nema tu kruha dok ne izađe standalone igra sa real time online verifikacijom/checkingom....ili tako nečim...recimo neke simulacije koje ja igram koriste neki master server koji sve živo čekira i nemreš nikak varat....
Pa tako trenutno i radi igra.
Svi serveri (bar ovi whitelisted i authenticated) su spojeni na master server, ili central hive.

Čim se spojiš na server igra šalje tvoj cd-key hive-u koji ga autorizira i vrača serveru tvog charactera.

Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
I opletemo po busu, ekipa stane, izidju van, skuze da ih vidimo u mrklom mraku i zafitilje 10ak flareova na sve strane u krugu 200 metara... mi doslovno coravi sa NV-om,
O da, i know the feeling

Gadno je kad te obasja mjesečina dok imaš NVG a kamoli flare

Citiraj:
Da recimo osim survivora ima još nešto....
Navodno se razmišlja/radi na psu kao companionu.

Citiraj:
ja izašao...mislim da je to - to od mene kaj se tiće ovog moda...šteta...
Nemoj odustajati, igra je ništa manje nego genijalna

Mene i moj squad je prekjučer pri logiranju igra randomly razbacala po mapi - po defaultnim spawn pointovima na obali. U Elektro, Cherno, Balotu itd...

A svi smo bili na NW airfieldu.
Equipment je ostao netaknut.

Vjerovatno je to bilo do 95883 patcha koji smo svi stavili.

I tako ja jučer u Chernu na serveru sa 50 igrača (solo sam igrao), kad odjednom svi padoše mrtvi. Naravno, cheater pobio cijeli server (uvijek se nešto gadno dogodi kad igram solo )
A ja imao eq vrlo visokog tiera.

Spawnam se ponovo u Baloti, trčim do lokacije di sam poginuo (vrh najviše zgrade u Chernu- tražio kempere), vrati sav equipment i iza leđa mi puže lik sa kalašem, okrenem se, počnem pucat, pogađam i samo što lik ne padne mrtav on opali i gad me pogodi u glavu i padnem od jednog metka.
Ja mrtav, on mrtav.

Sljedio je niz spawnanja na dalekim lokacijama, Kamenka, Elektro, Otmel itd jedno 5 puta (svaki put uletio među zombie da me ubiju da se ponovo respawnam) i konačno spawn - Cherno, trčim opet na vrh iste zgrade, kupim equipment, kad samo padnem mrtav - AS50 sa sniper hilla sjeverno od Cherna. Hit sa preko 700 metara, pucanj nisam ni čuo, samo hit metka u mene.

Opet 5 spawnanja na udaljenim lokacijama, pa ponovo Cherno spawn, otrčim opet tamo gore ali body de-spawnao i nije bilo mog geara.

Usljedio je pronalazak helikoptera i moje pilotiranje sa nekim randomima okolo.

Potom sa zatukao lika u Staryu sa sjekirom i uzeo mu AS50