Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 15.08.2012., 08:22   #3690
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor CatKiller Pregled postova
Znam da neki preziru MF gear (najvise zbog swappanja), ali osjeti se razlika sa i bez. Gearao sam oko 175% MF bez NV i tako farmam act2. Pada vise zutih i padaju bolji itemi.
Ja zadnjih par dana farmam sa 215 MF i razlika jedva da je primjetna.
I dalje hrpa smeca. Najgore od svega mi je kada vidim da mi se zarola fantastican roll statsa i onda bude ili na nekom iLv5x itemu ili iLv61 weaponu.
Jucer dobijem iLv61 bow koji zarola nekih 790 DPS-a. Da je bio iLv63 sa tako odlicnim rollom bio bi vrhunski item i vjerovatno fino preko 1100 DPS.
Na iLv63 ako i padne u pravilu smece roll.
Ali da vidim preveliku razliku - bas i ne.

Trenutno sam na moru, pa mi veza nije bas predobra za ganjanje Act3.
Kad se vratim budem probao Act3 sa swapanjem (trenutno Act1 farmam sa MF gearom i njega mogu i bez swapanja), pa da vidim.

BTW, sto se tice AH problema od prije par dana - vidim 1-hander sa hrpom VIT, nekih 120 INT (dobro dodje za AR), debelo preko 900 LoH i nekih 830 DPS za 66666 Golda. Bas bi fajn uletio mom barabi. Naravno da se nije mogao buyoutat i cim je AH "dosao sebi" item odletio.
Mislim da je s tim bugom Blizzard mogao savrseno detektirati sve AH botere jer vjerovatno na takvim itemima bot accounti imaju na tisuce pokusaja buyouta.
Takodjer, fakat se s tim bugom vidi koliko AH unistavaju AH botovi i kako bi se bez njih moglo kupiti stvari po normalnim cijenama. AH je bio krcat odlicnim itemima po super cijenama, ali naravno da nista nisi mogao kupiti. I cim je proradio vjerovatno su ih sve automatski pokupovali botovi i spucali nazad po 100 puta visim cijenama (ili na RMAH).

Zadnje izmijenjeno od: Tumor. 15.08.2012. u 08:28.
Tumor je offline   Reply With Quote