View Single Post
Staro 15.08.2012., 03:38   #84
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor nex Pregled postova
Posto je G400 jedan od najvecih miseva koji mis onda jest za rucetine?

ovo je miš za ručetine

a i ujedno jedan od najboljih miševa ikad napravljenih . Imam ih dva doma. Jedan je 1.0 prva edicija a drugi je s poboljšanim senzorom ( taj je konstantno u upotrebi jer se na prvoj ediciji nije moglo uopće igrat pucačine, zblesira se senzor čim mrvicu brže pomakneš miš, to su brzo isrpavili i poboljšana verzija je precizna dan danas . Istrpili su godine torture i još ih uvijek koristim i to su miševi koji neće nikad zakazat. Prvi explorer je meni najbolji i najudobniji miš za moju ruku. Optical je isto genijalan miš ali je meni malo premalen.

Od novih za veliku ručetinu microsoft sidewinder x5 . Mislim da će uskoro doć u kućnu kolekciju .

Eh da i ovim putem samo želim reć koliko je explorer 4.0 smeće od miša. Skupa plastična igračka koji mi je više vremena proveo na servisu i u ormaru nego što sam ga koristio. Evo ga sad je na kraju totalno devastiran u ormaru. mjesec i pol je izdržo u diablu i lijevi klik je otišo. Zamjenili su mi miš i dali novi koji je kroj koji mjesec opet imao isti problem. Zatim je slijedilo nahodavanje po vemilu pa recru više puta da mi i toga servisiraju. Bačenih 250kn u vjetar. Najgori miš ikad. Uhvatio sam se na kraju sam doma lemilice i dva puta lemio lijevi klik i radio je tako možda godinu dana. Sad više nemam volje niti imam više klikova doma . Tilt wheel sranje i pol. Em se zna zblesirat kad ga mičeš lijevo desno ( mora se biti jako nježan ), em se ona gumena presvlaka na kotačiću počela raspadat i žutit. I sva je bila ljepljiva od razgrađivanja. Što reć . SMEĆE!

Od logitecha miš za ručetine ( stari) i jedini koji mi je odgovarao ruci je bio Logitech moeseman wheel

od mx300/500 g i ostale reinkarnacije mi nimalo ne odgovaraju jer su mi neudobne tako da ih ni ne gledam. Monstruozni DPi na mišu mi niš ne znače . Ovi novi miševi mi nisu ništa bolji kaj se toga tiče od starog explorera kojeg još uvijek koristim. Ak su ljudi mogli uništavat s miševima s kuglicama mogu ja i s ovim

Zadnje izmijenjeno od: klem. 15.08.2012. u 03:57.
klem je offline   Reply With Quote