gtx 660ti ce bit ovaj mjesec. Mislim da ce vec prekosutra krenut testovi a u prodaju bi kod nas mogla do kraja mjeseca. Cijena se okvirno zna, oko 2500kn. Gigabyte WindForce modeli su opcenito na glasu kao tihi. Napajanje si slobodno ostavis jer ce bit sasvim dovoljno za neku novu gaming konfu.
Diskovlje i napjanje iz tvoje konfe. Mislim da ti se ne isplati prodavat te dve stvari. HX 450 ce bit taman za neki IB i Keplera ili nesto od 78x0/79x0 Radeonki. Imas i mali SSD za OS koji ce ti bit jako dobar upgrade..
Nemam poima za hladnjak. Nije bas neka ponuda a ni ne znam koliko su tihi ovi kaj se nude i koliko ce im past. perf. sa nekim sporovrtecim ventom. Ak ti se neda cekat 660ti ili bude preskupa, uzmi
Sapphire 7850. Jako tiha, fino hladi, malo trosi, dobro se kloka i ima dobru rezervu performansi. 2gb vrama ce dobro doc.
Svaka p67, z68, z77 ima USB 3.0 i SATA3. z77 ima i PCIe 3.0 ali za to treba IB i 3.0 grafa.Ak nema radit ce u 2.0. z77 + IB procesor su maksimalno future proof. h77 nemoj ni gledat je ne mozes OCat a OC je jako bitan za Future proof konfu..
Bolje 2 sticka nego 4. Perf. su iste ali vise mjesta za hladenje i vise zraka..