Posto vidim da se cesto u zadnje vrijeme postavlja pitanje oko navigacije pa ako nije problem da svako napise koju navigaciju koristi,neke utiske,mane,prednosti i td.
Ja koristim iGO My Way 8.4.3 179971 Thin 1.7 NQ (navteq) mape i sto se tice sama navigacija nije losa za onoliko para koliko sam je platio,a skinuo sam sve sa neta dzabe

,zadovoljana sam,e sad problem je slaba pokrivenost BiH,ja recimo na ulazu u grad imam nadvoznjak i ona mi tu govori da skrenem desno sto vodi tacno u centar grada ali one koji idu ispod nadvoznjaka,a skretanjem desno ja bih im pao na krov

,ako uspijem preskociti zeljeznicku prugu koja je odmah uz cestu sa desne strane ali zato karte Hrvatske i Srbije su prilicno tacne,moguca je pretraga i po kucnim brojevima,koliko je to tacno nisam jos testirao!Pokusao sam danas install neke CoPilot navigacije + Lucky patch,novija verzija je iz 2012 (9.1.0 307,cini mi se),instalirao sve OK povukao preko wifi mape Balkana sa neta i kada sam je pokrenu na kartama nema nista,znaci samo glavne ceste kroz BiH

i nikako da locira moj trenutni polozaj,zbog jako losih karata!Pa sad ko ima vremena i zeli da podijeli sa nama svoje iskustvo

!
Nisam postavio nikakve linkove odakle sam sta skidao jer nisam siguran da li bi sa tim zaradio ukor administartora

jer na nekim forumuma je dozvoljeno iako su pravila ista kao i ovde!Hajde ljudi natipkajte nesto da pomognemo jedni drugima!POZZZ
Edit: Za sve one koji zele da koriste A2SDGUI app,moze se instalirati na novog benru89 V4 po onim uputstvima sto sam napisao prije par postova,licno sam isprobao!