View Single Post
Staro 13.08.2012., 17:34   #19
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Zagorhac Pregled postova
da se ispravim, kartica je bila unutra. bacio ju je tata od moje djevojke. bilo je propustenih poziva, ali nije im se javljao. i sad ga je prpa da mu policija ne kuca na vrata. uglavnom, zao mu je sto odmah ga nije netko upitao za mob i da pokupi barem 100kn nagrade nego sto je zadrzao mob...
Citiraj:
Autor Zagorhac Pregled postova
karticu je cura nasla presavijenu u smecu. nazalost, tek u srijedu idem kod nje i NAZVAT cu zadnji propusteni broj (ako kartica radi). uglavnom, karticu je maknuo njezin tata, a ne ja ili ona. i to prije negoli je dosao s posla, dakle, ja nisam nikako mogao utjecati na nju (karticu). drugo, znao sam za imei. da je bilo koji drugi mobitel, odmah bih probao kontaktirati vlasnika, ali ipak je ovo galaxy SIII! da se ne moze locirati, bi li ga ti vratio? uglavnom, policiji ga ne predajem...
khm...malo si uštimaj priču jer izgleda baš kako je kolega Mad napisao.

ili probaj locirat vlasnika ili predaj policiji

1.ili će se vratiti vlasniku
2.ili ostat u policiji.
kako god bilo, i da se "zagubi u policijskom procesu" ,ukoliko vlasnik prijavi i zablokira IMEI ..nebitno je kod koga je,uređaj je blokiran i nema nikakve koristi od njega nit papa,nit policija...
a samo sebi natovariš potencijalne probleme na leđa, ne radi se o n3310..
iako,IMHO neznam tko bi bio dovoljno lud da ne prijavi nestanak/krađu takvog uređaja.

LP