Citiraj:
Autor coconut
1. radi lakšeg snalaženja u izbornicima, prebaci na hrvatski (ako ima) ili na engleski
2. kod mog SGS2, u Imeniku je na vrhu uvijek vlasnik (ja). Možda je tako i kod SGS3. Tamo bi našao bar njegov email.
3. u Postavkama (Settings) imaš stavku Računi i sinkronizacija. I tamo imaš vjerojatno email vlasnika koji se sinkronizira sa Googleom, Skype name i sl.
|
dakle, prebacio sam na hrv i u mobitelu pod kontaktima je samo "ME", ali nikakvih informacija ili broj telefona. nema gmail, google+ account niti ikakav mail. poslao sam poruku na zadnji broj među propustenima da sam pronasao mobitel i da mi se jave. poruka jos nije stigla, a stavio sam predbroj +48 - cijeli broj kako je pisao u propustenom...
bio sam i na policiji, ali rekli su mi isto sto i vi ovdje... pitao sam ih koji je postupak pri nalazenju mobitela i objesnio sam kako sam ga nasao. rekli su mi da ga mogu donijeti. imei im nisam govorio...
najradije bih zadrzao mobitel (vjerojatno se dalo i zakljuciti po recenicama iznad) iako me moj desire vec pomalo nervira, ali kad malo bolje razmislim, imao bih ga samo za kur**** a riskiram da me nađu i optuze za utaju ili "krađu". a mozda dobijem neku nagradu - pare mi jako trebaju trenutno...