Citiraj:
Autor burmuz
Meni je Kimmi cool, no nikad ga nisam volio previše jer se ne ponaša kao profesionalac i sportaš. Alonsa poštujem i to do kad je vozio za Renault, dobar je vozač. Po meni, kao navijaču Ferrarija, Schumacher je najbolji vozač te momčadi ikad.
Da povučem jednu paralelu- Evo umirem od želje znati zašto je u F1 cool kada Kimi bude mrtav pijan na jahti ili u kasinu, radi svakakve "dogodovštine" , ne poštuje obaveze prema sponzorima i momčadi ponekad, a kada to radi jedan nogometaš (npr. Sammir) onda je to frapantno i ne znam što? Čemu ta dvostruka mjerila?
|
Uspoređujes Sammira i Kimija. Neusporedivo.
Kimi je talent i za razliku od Sammira postigal je nekaj u zivotu i cirkus si moze priustit. Ove godine kada je usal ponovo u F1 nije se zahebaval na presicama niti je radil neke velike cirkuse. Prionul je poslu i vjerujem da on taj Lotus vozi skoro najbolje sta moze.
Kimi ima ugovor za iducu godinu s Lotusom. Lotus = ekipa koja nema para za istovremeno razvijanje 2 bolida (ovogodisnjeg i za novu sezonu). Odlucili su se razvijat ovogodisnji bolid i ja ocekujem da ce novi biti krs na razini Force Indije ili malo bolji. Tek onda ce se vidjeti sta rade Kimi i Grosjean.