View Single Post
Staro 13.08.2012., 00:20   #91
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Igra je puno zabavnija kad se igra timski..da ne velim da je i lakše...sad igram malo sam i živci rade ko blesavi....furao sam coyote pack (ne onaj mali već ono đubre veliko) pun stejkova, morfija, infuzije, trapova, šator, dalić, kompas, gps itd.....od oružja makarov i winčesterka (šaržera za cijelo stado). Znam da ima puno boljih oružja ali ja volim old school hahah (iako, bolje bi bilo umjesto makarova neki magnum). Uglavnom, kad sam se tak opremio krenuo sam na sjever. Kroz šumu. I kak ja imam TrackIR (prirodno mogu gledati oko sebe neovisno o smjeru kretanja) tako sam lijepo vidio lika koji je trčao niže od mene iz kontra smjera, i koji se tu i tamo osvrtao cijelim tijelom....Trčao sam za njim i kad sam ga stigao opalio sam mu u leđa...baš sam ga smaknuo. Opljačkao ga i krenuo dalje. Malo kasnije vidim da neko pali vatru i krenem prema tam. Zaboravim crouchat pa sam trčao ko kreten tak da me čulo pola šume. Lik me dočekao i opalio. Nije me pogodio ali ja umjesto da prihvatim dvoboj - bacim se na zemlju iza bora. Kao sakrio sam se. Lik je randomly počeo rokat po drveću dok me jedan metak nije pogodio u glavu.

IMHO, bilo bi puno zabavnije bez tih snajpera (bar ovih high tech vojnih, ajd još lovački) i raznoraznih M16-ca....bar meni...i recimo da auti (recimo pickupovi) nisu tako rijetki (bar ovi u komadu)...to bi bio onda pravi redneck survivor.....i recimo da ima više hladnih oružja...iako je i ovak ok. Isto tako dalo bi se poraditi i na temi/konceptu. Da recimo osim survivora ima još nešto....

Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 13.08.2012. u 00:27.
gnomisa je offline   Reply With Quote