View Single Post
Staro 12.08.2012., 20:04   #1659
.:AM:.
Premium
Moj komp

.:AM:.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Ari Pregled postova
MicroSIM slot ? Što je s njim problem ? Mislim, nisam korisnik koji će stalno mijenjati SIM kartice unutra, ja ju stavim i ne diram dok ne kupim drugi mob, bar mi je tako bilo do sada.
I koliko je problem nemogućnost vađenja baterije ? Valjda se nekako može izvaditi jer kad ostari za par godina trebati će ju valjda zamijeniti nekako novom.
Nije MicroSIM problem, ali je po mom mišljenju minus. Kao što sam rekao, Xperia ima manjih i većih nedostataka pa bi očito MicroSIM slot bio manji nedostatak, dok je primjerice slaba baterija stvarno velik minus. Bateriju je moguće zamijeniti jedino rastavljanjem uređaja (u servisu ili samostalno).

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Sve ovisi kako mob radi. Nije sve u specsima. Microsim,nedostatak microsd-a,nemogucnost vadjenja baterije i slicne stvari su IMHO bespotrebno navedeni kao razlog za izbjegavanje moba. Na kraju krajeva,zanima me kako mob radi,ako ima bar 8gb unutarnje memorije,sve ostalo me ne zanima.
Ne smatram te "sitnice" ključnim nedostacima, ali ukoliko se njima doda slaba baterija to predstavlja i više nego dovoljan broj razloga za izbjegavanje. 8 GB memorije je ipak za današnje pojmove poprilično malo, unatoč tome što je tebi to dostatno vjerujem da veliki broj korisnika to smatra nedovoljnim. 13 GB kod Xperije P je već dosta bolje, ali i dalje bi MicroSD slot bio i više nego poželjan.
.:AM:. je offline