Citiraj:
Autor Ari
MicroSIM slot ? Što je s njim problem ? Mislim, nisam korisnik koji će stalno mijenjati SIM kartice unutra, ja ju stavim i ne diram dok ne kupim drugi mob, bar mi je tako bilo do sada.
I koliko je problem nemogućnost vađenja baterije ? Valjda se nekako može izvaditi jer kad ostari za par godina trebati će ju valjda zamijeniti nekako novom.
|
Nije MicroSIM problem, ali je po mom mišljenju minus. Kao što sam rekao, Xperia ima manjih i većih nedostataka pa bi očito MicroSIM slot bio manji nedostatak, dok je primjerice slaba baterija stvarno velik minus. Bateriju je moguće zamijeniti jedino rastavljanjem uređaja (u servisu ili samostalno).
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Sve ovisi kako mob radi. Nije sve u specsima. Microsim,nedostatak microsd-a,nemogucnost vadjenja baterije i slicne stvari su IMHO bespotrebno navedeni kao razlog za izbjegavanje moba. Na kraju krajeva,zanima me kako mob radi,ako ima bar 8gb unutarnje memorije,sve ostalo me ne zanima.
|
Ne smatram te "sitnice" ključnim nedostacima, ali ukoliko se njima doda slaba baterija to predstavlja i više nego dovoljan broj razloga za izbjegavanje. 8 GB memorije je ipak za današnje pojmove poprilično malo, unatoč tome što je tebi to dostatno vjerujem da veliki broj korisnika to smatra nedovoljnim. 13 GB kod Xperije P je već dosta bolje, ali i dalje bi MicroSD slot bio i više nego poželjan.