Citiraj:
Autor Sn4k3
Jedina mana joj je vec spomenuta baterija, pa zar se ne moze i to nekako anulirati? Aftermarket baterije mozda, battery-saving optimizacije unutar samog roma itd...
|
Pokušavali su korisnici dosta toga. Donekle pomaže gašenje nepotrebnih aplikacija i procesa koji stalno rade u pozadini, putem task managera, uklanjanje widgets-a i slično.
Citiraj:
Autor .:AM:.
Preporučujem ti kupnju Galaxyja prije Xperije. Xperia ima nekoliko manjih ili većih nedostataka - primjerice MicroSIM slot, nemogućnost vađenja baterije, nedostatak MicroSD slota i već nekoliko puta spomenutu bateriju. Jedina veća prednost bi bila nešto veća rezolucija ekrana i malo više RAM-a, ali po mom mišljenju se nipošto ne isplati, pogotovo uz razliku u cijeni od 400 kn.
|
MicroSIM slot ? Što je s njim problem ? Mislim, nisam korisnik koji će stalno mijenjati SIM kartice unutra, ja ju stavim i ne diram dok ne kupim drugi mob, bar mi je tako bilo do sada.
I koliko je problem nemogućnost vađenja baterije ? Valjda se nekako može izvaditi jer kad ostari za par godina trebati će ju valjda zamijeniti nekako novom.
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Sve ovisi kako mob radi. Nije sve u specsima. Microsim,nedostatak microsd-a,nemogucnost vadjenja baterije i slicne stvari su IMHO bespotrebno navedeni kao razlog za izbjegavanje moba. Na kraju krajeva,zanima me kako mob radi,ako ima bar 8gb unutarnje memorije,sve ostalo me ne zanima. I vecinu prosjecnih korisnika. iPhone ima sve te mane pa je jedan od najprodavanijih uredjaja.
Losa baterija je ipak veliki nedostatak i sve ovo ostalo bih prekrizio,i da ima sd slot i sve ovo gore navedeno,na kraju ga ne bih uzeo zbog lose baterije. Ali treba vidjeti koliko je to lose. Ako prosjecnom korisniku traje jedan dan,to uopce nije lose 
|
Tako nešto i ja razmišljam.
Doduše nešto malo me zabrinulo što na GSMAreni za Xperiu P spominju ne baš glatko gledanje Youtube klipova na 720p.
Vjerovatno je samo do nekih postavki problem, ili je problem baš u tome što su Flash Player upgrade-ali na verziju 11, jer znam da je meni na starijem compu isto 11 radila slične probleme.
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_p-review-767p7.php
btw. Opera mini je jedan od najboljih browsera za smartphone, šta ne, vidim da su je na par mjesta stručni komentatori predložili za bolje surfanje ?