View Single Post
Staro 12.08.2012., 16:55   #4355
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor zzzzzujalo Pregled postova
da, žalosno je da pored toliko firmi koje se prave "blesave" na svoje obaveze i prava korisnika, maltene ispada da onima koji se ponesu korektno treba dat medalju.
svejedno, kao korisnika naravno da me smeta činjenica da moram drugi put reklamirati isti proizvod (ajde jednom da mi se potrefi neispravan proizvod pored toliko "hvalospjeva" modelu kada se pojavio na tržištu, ali da mi se dvaput potrefi je već lagano iritabilno) i da sam prisiljena čekati po mjesec dana drugi.
vidim da ti kužiš i pozadinu čitavog procesa, no meni kao korisniku je krajnja računica ista i ne mijenja mi to išta na stvari.
To je tako, moraš se priviknuti. To što si imala dva kvara na istom to je jednostavno bad luck.

Citiraj:
Autor zzzzzujalo Pregled postova
haha, nemam tih para, a i da imam uz ovakvu "sreću" bolje da ne uzimam još jedan monitor pa da i njega vraćam amo/tamo.
Ha, gledaj iz druge perspektive, u tvom slučaju oni su u puno većem minusu nego ti.
A ako je posao u pitanju, ili više komada opreme, ili neki ugovor o održavanju ili neka treća varijanta, ali svaka košta neku lovu.