View Single Post
Staro 11.08.2012., 22:36   #1648
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Ari Pregled postova
Čovjek je spomenuo video sa GsmArene, ja sam samo pitao da mi da link tog videa jer ga ne uspjevam naći ni vidjeti.

Sad čitam dalje, skupljam informacije, i nije baš ni jasno da je iCS bolji od Gingera. Čak ICS zahtjeva bolji procesor i radnu, što mu je minus. Ali to još moram provjeriti na više mjesta. Ako je to istina retardiran Advanced će mi preći u prednost, i prije ću njega kupiti....ili tražiti trećega

btw. timmy logičaru nešto nije jasno galaxy je preisfuran i to je činjenica, djeluje retardirano. Što ne znači da su i njegovi vlasnici retardirani, iako će poneko misliti i da jesu kad imaju tako izgledajuć mob

Kao prvo neznam di gledas, ispod slike mobitela imas debljim slovima napisano: HTC One V: Chin UP, eto ti pa klikci citaj na drugoj stranici imas video user interface-a...

Citiraj:
Dakle kažeš da taj One V lagga čim pipneš browser, hmmm, gdje mogu na areni pogledati taj video ?
Imas na svome videu koji si ostavio isto jos i gore, lik napravi pinch to zoom i ostalo se vidi iz prilozenoga, kvragu na mome starome desireu glade radi
Citiraj:
Znači jači je na radnoj i procesoru, o.k. činjenica, no V ima i manji ekran kojem i manje treba....uglavnom sad mi je pitanje dal će meni za browsanje, za što ću ga najviše koristiti, biti dovoljan taj hardvare od V
Jos jedna od nelogicnosti, manji ekran? cega mu manje treba? moze biti 1 inch dok drugi ima 16 incha upotpunosti je nevazno posto oba imaju JEDNAKU rezoluciju 800x480, samo advance ima dvoglavca i to noviju verziju, sa vise rama i boljim gpu-om bas me zanima na kojem glade radi ...
Uz to kazes da ces ga najvise koristiti za surfanje i po tome uzimas sporiji hardverski inferiorniji uredaj sa manjim ekranom te lcd koji ima losije kuteve gledanja i losiju vidljivost na danjem svjetlu?

Pokusavam razumjet ali mi neide...

Citiraj:
Naravno da mi je izgled bitan (kome nije) ali nije da patim za najljepšim. Iako sam novak među smartphone primjećujem da Galaxy seriju ima skoro svaki drugi vlasnik smartfona, preisfuran izgled mi je nekako, toliko isfuran da na prvi pogled počinje djelovati jeftino i retardirano. Vidi se i po broju komentara na forumima da dominira Galaxy serija, naravno najviše običan Glaxy S iz 2010 godine i sada S2...IPhone imaju također mnogi, ali on je visoka klasa, možda najviša, na takvom je glasu, tako da za njega ne vrijedi isto što i za Galaxy, osim toga on je remek djelo što se izgleda i kvalitete izrade tiče.

S druge strane ima i prednosti što mnogi uzimaju neki mob, jer fakat valjda znači da nešto i valja, a ne samo da je jeftin...
I secer na kraju, ti si vec unaprijed odlucio da zelis HTC one V i baziras se na izgled i tko kakav mobitel ima i koliko je popularan i koliko je isfuran...

Pocni gledat ono sto tebi treba, ako ces najvise surfat trazi mob sa vecim ekranom, boljom vidljivosti na jakome svjetlu, mob koji ce moci prozvakat kad u operi otvoris 5 tabova sa web stranicama u desktop verziji a ne ti ides kontra, sam si sebi kontradiktoran, trazis jedno i gledas nesto sasvim drugo operecujes se glupostima...

Iskreno osobno mene cisto zaboli jel zdravko misko i dudek imaju s2, dokle god on ispunjava moje potrebe, moze biti i zlatni sa sljokicama u obliku articoke to je tako nevazno, zapravo sto je isfuraniji to je BOLJE, em ima bolju podrsku comunity-a em ce developeri posto jeli oni zaraduju na aplikacijama raditi aplikacije i optimizirat za popularnije uredaje stoga ja tu nevidim nista lose, moze biti mob i govno ako je popularan i prodan u milijune komada ja se osjecam u neku ruku sigurniji jer znam da ce mi vecina toga raditi pogotovo na android osu koji je jako fragmentiran...

Samo ti sebi uzmi one V pa nam javi dojmove....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline