Citiraj:
Autor Old Iggy
Nije im dužnost zamijeniti uređaj već riješiti problem - popraviti ili zamijeniti.
|
da, to i mislih, makar zaboravih precizirati sve opcije.
Citiraj:
Sreća bi bila dobiti odmah takvo što ili dobiti zamjenski na upotrebu dok ne dođe novi ili dok se ne popravi stari bez da je specifičan ugovor u igri.
|
iz današnje perspektive, sreća bi bila da sam u startu dobila ispravan monitor, a dobiti zamjenski na korištenje dok je ovaj na servisu/čekam novi je već čisti SF.
ipak, iz perspektive korisnika, mislim da bi bilo fer da, ako već imaju tu politiku zamjene kojom te prisiljavaju na ne baš kratko čekanje, da ti omoguće zamjenski na korištenje dok novi ne stigne iz središnjice.
i jest da me živo zanima, ali poradi vlastitog psihofizičkog zdravlja pokušat ću se suzdržati od toga da te zamolim da mi objasniš čemu takva politika kompliciranja prilikom zamjena. pretpostavljam da je do birokracije/distribucije/nečeg.
Citiraj:
Već im je davno nestalo, ako je tri godine star. Moguće je da je i taj (ako je isti) popravljan.
|
prva zamjena (definitivno mi je stigao drugi, ali s obzirom da i njega morah reklamirati, ne bih se dala kladiti je bio nov/nepopravljan) bila je u doba kada je monitor bio u hype fazi tako da je bilo tog istog modela, no što ću sada dobiti... strah me i pomisliti.
skoro da mi dođe žao što saznah za to "produljenje" garancije. kako me krenulo, više mi se čini kao "produljenje muka po Dellu".