View Single Post
Staro 11.08.2012., 21:18   #3795
Gongy
Registered User

Gongy's Avatar

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Autor Thorax Pregled postova
Ja sam jučer puknuo clean install benrua v4, nakon toga formatiranje i particioniranje mem. kartice (stavio 512 za ext i 128 swap), onda sam išao na install zip from SD card i odabrao A2SD skripte. Kad se mob bootao, otišao sam na Play store i skinuo A2SDGUI pokrenuo i on si je sve našao i podesio, swap je aktivan, a programi idu direktno na ext particiju. Sve u svemu radi bez problema

Nego da, pošto mi je ovo prvi Android mob, nisam još u potpunosti upoznat sa svime iako sam se načitao dosta toga. Pitanjca:

1. Kako staviti V6 da se pokreće prilikom boota da ne moram ručno svaki put?
2. I meni najbitnije (kopao sam po netu, al nisam baš našao riješenja), kako riješiti pretih zvuk na benru v4?
Koristim PowerAMP s preampom do kraja i dalje je tiho. Pošto mi je mob dosta često korišten ako mp3 player, ovo mi je prilično bitno. A zbilja bi htio ostati na benruu jer se do sada pokazao kao najfluidniji/sređeniji rom.
Ne trebate se raspisivati, samo me uputite na neki sajt s riješenjem
OK HVALA na info,mozda stavim jednog dana i ja ovu apk inace sad koristim link2sd!
E sad nisam bas siguran ali mislim da trebas prilikom pokretanja V6 scripte oznaciti i onu trecu slicicu,prva je cini mi se favorits (zvjezda),druga je root (zelena lobanja),a treca je cini mi se boot u SCRIPT MANAGER,to ti jesve na samom pocetku pokretanja i install V6 scripte,znas o cemu pricam vjerujem,a ako ti se ne da puno igrati evo ti link ovde imas sve za scriptu,kao i tool kit V6 scripte i opisano kako je odraditi
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18703418
a za zvuk ne znam nisss sto bi ti koristilo jer mob slabo koristim za muziku!Drago mi je ako sam bar malo pomogao...pozzz
Gongy je offline   Reply With Quote