View Single Post
Staro 11.08.2012., 21:03   #4351
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor zzzzzujalo Pregled postova
ne bih to baš nazvala srećom. ako mi prodaju uređaj koji je neispravan ili s greškom, njihova je dužnost da ga zamijene za ispravan. s moje pak strane također ne bih nazvala srećom činjenicu da moram čekati ispravan uređaj, nakon što sam platila i dobila neispravan.
Nije im dužnost zamijeniti uređaj već riješiti problem - popraviti ili zamijeniti. To su i učinili i sve je OK.
Sreća bi bila dobiti odmah takvo što ili dobiti zamjenski na upotrebu dok ne dođe novi ili dok se ne popravi stari bez da je specifičan ugovor u igri.

Citiraj:
a bit će da sam naivna, ali stvarno ne shvaćam u čemu je problem da mi u dućanu u kojem je monitor kupljen daju novi/ispravan ili da se novi pošalje iz skladišta hrvatskog zastupnika, a ne da se čeka isporuka novog iz druge države. ovako samo nepotrebno provodim vrijeme čekajući, ali ako je takva generalna politika, dobro da sad znam.
To što se tebi čini jednostavno je ogroman problem. Tu se radi o toliko stvari da nema smisla raspisivati, osim ako baš ne želiš da se raspišem.

Citiraj:
shvaćam da su monitor i štajaznam... usb stick različite stvari, ali kad sam USB reklamirala, nisu čekali da mi novi pošalju iz Kine ili gdjegod, već sam drugi dobila u dućanu u kojem je prvi kupljen/reklamiran.
Naravno, jer je ovaj nemjerljivo jeftiniji, "nepopravljiviji", a lako je moguće da je i distributerski ugovor drugačiji.

Citiraj:
huh? zar se garancija "obnavlja" nakon zamjene? prvi glas.
Yup.

Citiraj:
ako je tako, onda ću ovim tempom i "srećom" reciklirati te Dellove monitore dok im ne ponestane tog modela, lol
Već im je davno nestalo, ako je tri godine star. Moguće je da je i taj (ako je isti) popravljan.