Citiraj:
Autor Old Iggy
Pa, to je sreća, osim ako nemaš ugovor o održavanju.
|
ne bih to baš nazvala srećom. ako mi prodaju uređaj koji je neispravan ili s greškom, njihova je dužnost da ga zamijene za ispravan. s moje pak strane također ne bih nazvala srećom činjenicu da moram čekati ispravan uređaj, nakon što sam platila i dobila neispravan.
Citiraj:
Autor Old Iggy
Da. Ne misliš valjda da ćeš dobiti novi s lagera?
|
a bit će da sam naivna, ali stvarno ne shvaćam u čemu je problem da mi u dućanu u kojem je monitor kupljen daju novi/ispravan ili da se novi pošalje iz skladišta hrvatskog zastupnika, a ne da se čeka isporuka novog iz druge države. ovako samo nepotrebno provodim vrijeme čekajući, ali ako je takva generalna politika, dobro da sad znam.
shvaćam da su monitor i štajaznam... usb stick različite stvari, ali kad sam USB reklamirala, nisu čekali da mi novi pošalju iz Kine ili gdjegod, već sam drugi dobila u dućanu u kojem je prvi kupljen/reklamiran.
Citiraj:
Autor MMI
sad pazi da ti daju i novu garanciju za taj novi lcd, nemoj da te zavaljaju pa kažu nastavlja se stara
|
huh? zar se garancija "obnavlja" nakon zamjene? prvi glas.
ako je tako, onda ću ovim tempom i "srećom" reciklirati te Dellove monitore dok im ne ponestane tog modela, lol