View Single Post
Staro 11.08.2012., 20:47   #4350
zzzzzujalo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Pa, to je sreća, osim ako nemaš ugovor o održavanju.
ne bih to baš nazvala srećom. ako mi prodaju uređaj koji je neispravan ili s greškom, njihova je dužnost da ga zamijene za ispravan. s moje pak strane također ne bih nazvala srećom činjenicu da moram čekati ispravan uređaj, nakon što sam platila i dobila neispravan.

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Da. Ne misliš valjda da ćeš dobiti novi s lagera?
a bit će da sam naivna, ali stvarno ne shvaćam u čemu je problem da mi u dućanu u kojem je monitor kupljen daju novi/ispravan ili da se novi pošalje iz skladišta hrvatskog zastupnika, a ne da se čeka isporuka novog iz druge države. ovako samo nepotrebno provodim vrijeme čekajući, ali ako je takva generalna politika, dobro da sad znam.
shvaćam da su monitor i štajaznam... usb stick različite stvari, ali kad sam USB reklamirala, nisu čekali da mi novi pošalju iz Kine ili gdjegod, već sam drugi dobila u dućanu u kojem je prvi kupljen/reklamiran.

Citiraj:
Autor MMI Pregled postova
sad pazi da ti daju i novu garanciju za taj novi lcd, nemoj da te zavaljaju pa kažu nastavlja se stara
huh? zar se garancija "obnavlja" nakon zamjene? prvi glas.
ako je tako, onda ću ovim tempom i "srećom" reciklirati te Dellove monitore dok im ne ponestane tog modela, lol