View Single Post
Staro 11.08.2012., 15:43   #14
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
kako rekoh, ja sam namjerno ga uzeo jer sam ga nasao na akciji, 69 kuna . realno kada pogledam sta kosta po par tisuca kuna (tipa mobiteli koji nema sanse da kostaju toliko), onih 69 kuna sam sa zadovoljstvom potrosio .

i da, sada sam prepipao budilicu koja je stalno u funkciji, nema nikakve znakove grijanja na odredenim mjestima, sto je cesto slucaj sa ovakvom elektronikom. tj da se trafo grije i grije i grije i pati ostatak uredaja, ovdje mislim da ti nije slucaj, definitivno plus .
i kako je netko prije napisao, tipke daju jako cvrst i tvrd osjecaj, cak i prekidaci za alarm on/off su full tvrdi za pomicanje. i kabela na 220V ima ok duljine, nekih metar i pol do dva.

Burko je offline   Reply With Quote