View Single Post
Staro 11.08.2012., 14:42   #1643
Ari
Registered User

Ari's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Covjek je imao one V i u praksi je vidio da one v ne valja. Ako ti teoretski mislis da je nabolji, kupi ga i uzivaj u kvaliteti izrade.
Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
Pa sto ti nije jasno, eto ti na samim linkovima koje si dao sa GSM arene Advance usporeduju sa galaxy s2 i nexusom (znaci flagship modelima, vrh ponude) dok one v usporeduju sa mid range telefonima...

Da preslab je, 1ghz i to single core zajedno sa 512rama te starom zakrzljalom adreno 205, na to natrpat ICS i jos sense, lijepo to sve izgleda upakovano i dok tamo lik na GSM areni tipka po kontaktima i kalendaru
Cim je otvorio browser oci su mi prokrvarile dalje necu nista pricat, pogotovo kad se nabaci tu jos malo aplikacija usera te smeca, moglo bi postati jako lagovito....

Ti si zapeo na izgled jer ti je htc ljepsi i bok, totalno je nevazno sto cemo mi reci, iskreno ovaj advance ti je galaxy s2 kojem je samo spustena brzina proca na 1ghz naspram 1.2ghz, pentile amoled umjesto super amoled, kamera 5mpix i nije tanak kao on, prakticki zakrzljali galaxy s2 i ima dosta snage ispod haube dvostruko vise nego desire hd one v koji je prepakirani model mobitela iz tamo 2010....
E to želim čuti, nabrojane konkretne razloge zbog čega je neki bolji i u kakvim uvjetima to dolazi do izražaja.
Imam i ja laptop 6 godina star sa lošim hardverom pa nemam problema jer ga ne koristim za igre ni video od 1080 piksela....dosta pazim da mi ne rade aplikacije i pozadinski procesi koje ne koristim. Dakle dal je zbilja toliko spor i za nezahtjevnog korisnika...

Progledao bi kroz prste zastarijelom OS-u kod Advanceda jer ne patim na najnovije, jedino bi mi bilo bezveze da taj OS bude slabo podržan od aplikacija za neke 2-3 godine ? Jel tko zna kako to ide kod tih OS-ova. Jel taj Ginger spor-loš, čujem da na novijim osovima duže traje baterija ?

Dakle kažeš da taj One V lagga čim pipneš browser, hmmm, gdje mogu na areni pogledati taj video ?

Znači jači je na radnoj i procesoru, o.k. činjenica, no V ima i manji ekran kojem i manje treba....uglavnom sad mi je pitanje dal će meni za browsanje, za što ću ga najviše koristiti, biti dovoljan taj hardvare od V:

http://www.youtube.com/watch?v=DSvEAamkwhs

U videu kažu da nema problema sa 3D igricama ali da je nešto sporiji u otvaranju stranica koje su bogate flash materijalima, no to je rekao bi i normalno. Malo ću još proučiti videa po youtube-u...

----------
----------
Naravno da mi je izgled bitan (kome nije) ali nije da patim za najljepšim. Iako sam novak među smartphone primjećujem da Galaxy seriju ima skoro svaki drugi vlasnik smartfona, preisfuran izgled mi je nekako, toliko isfuran da na prvi pogled počinje djelovati jeftino i retardirano. Vidi se i po broju komentara na forumima da dominira Galaxy serija, naravno najviše običan Glaxy S iz 2010 godine i sada S2...IPhone imaju također mnogi, ali on je visoka klasa, možda najviša, na takvom je glasu, tako da za njega ne vrijedi isto što i za Galaxy, osim toga on je remek djelo što se izgleda i kvalitete izrade tiče.

S druge strane ima i prednosti što mnogi uzimaju neki mob, jer fakat valjda znači da nešto i valja, a ne samo da je jeftin...

Zadnje izmijenjeno od: Ari. 11.08.2012. u 14:52.
Ari je offline