tko je još imao "sreću" da je dobivao zamjenski monitor prilikom reklamacije?
zanima me da li svi proizvođači imaju tu glupu politiku da zamjenske moraš čekati iz njihove središnjice umjesto dostupnih modela na tržištu na kojem je kupljen?
i malo bitchanja ako može...

naime, bez svog monitora sam (patim se s nekim CRT-om trenutno) jer već drugi put reklamiram isti model monitora (Dell 2209WA). odmah nakon kupnje sam ga poslala na reklamaciju jer je pol ekrana bilo žuće/toplije boje od ostatka i provela mjesec dana čekajući zamjenski (valjda su ga s Marsa slali).
sad, koji mjesec prije isteka 3-godišnje garancije pojavila mi se opet greška na tom zamjenskom i poslah opet na reklamaciju (sva sreća da sačuvah sve papire jer se nisam nadala da ću ponovno morati prolaziti kroz istu stvar). nakon što se iz servisa tjedan dana nisu uopće oglasili, sama ih kontaktirah da bi saznala kako opet moram čekati zamjenski monitor iz Nizozemske (eto, nije Mars ipak).
sad sam već 2 tjedna bez monitora, a kako je krenulo sveukupno će moja "Dell povijest" biti 2 reklamacije/zamjene monitora i ukupno dva mjeseca provedena bez nečeg što mi je nužno za rad. naravno da o zamjenskom dok je ovaj na servisu nema govora.