View Single Post
Staro 11.02.2002., 18:17   #10
shimpa
PC Ekspert

shimpa's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Kad si pehista...

Citiraj:
Originally posted by ozren
Danas sam se vidio s Damirom i cuo stvarnp pricu koja me je u jednu ruku nasmijala a u drugu naljutila...

sto je bilo...

Nas Damir sretan instalirao Windowse XP Pro (60-day evaluation) koji mu je iz MS-a donio nas dizajner SBP (original). Cinilo mu se sve dobro dok nije u CD-ROM puknuo CD s jedno 400 MP3s... Pametni XP skuzio da se radi o muzici i pokrenuo 400 (da, da, nema pretjerivanja) puta Media Player, svak za svoju pjesmu! Sad prezivio on to pa isao nesto prckat po stroju te izvadio mreznu van da nekaj napravi na drugom stroju... i hop Win XP kaze "AUUUU! imas novu konfiguraciju" i ode jedan "bod". Kad je Damir vratio mreznu opet XP kaze "AUUU!" i ode jos jedan "bod"... Gleda to nas Damir i misli si: "ovo je bas super... stvarno to pametno radi". I tad proba instalirati NortonAV na XP i skuzi da mu treba v2002... pa covjek skokne i kupi original u MSANu. I tad je radilo, no tad je opet nesto prckao po hardveru pa vise XP nisu htjeli raditi... a zvat MS nije htio.
E pa ad se i ja javim kad se vec o meni prica.. BJEZTE OD XP-a KO OD KUGE!!! BAAAAAAA!!

Sh.
shimpa je offline   Reply With Quote