Citiraj:
Autor fre@k
Zanima me dali je netko narucivao s ebay-a display...dobio sam jedan U8650 za ne tako velike novce trebam samo display zamjeniti, pa ako je netko vec kupovao da baci link.
Druga stvar mobitel ima garanciju, ako zamjenim display i nedaj boze mobitelu se nesto dogodi. Ako ga saljem na garanciju dali se moze provjeriti da to nije "orginal display gore". Tj. dali oni to sve pregledavaju.
|
Prvo POZZZ TEBI,e sad cu ti prenijeti svoja iskustva.Meni je pukao touch,narucio ga na E-BAY stigao za oko 20-ak dana,zamjenio ga i sve ok i danas radi,uz njega sam dobio i kao neki set alata ali posluzio mi je,poslije toga mi iz nepoznatih razloga crkne display posto je mob bio pod garancijom posaljem ga ali sam prethodno se potrudio da ubacim stock rom na njega i tamo je sve proslo bez problema niti su skuzili da sam ga flashao bog zna koliko puta niti da sam ga otvarao i mjenjao touch,tako da moje preporuke slobodno naruci jest da ces malo cekati ali isplati se touch kosta oko 11-12 $,a display su tu negdje oko 20 $ SAMO OBRATI PAZNJU DA LI JE NOVO ILI POLOVNO!Ako treba neka pomoc poslije oko zamjene javi se ili malo sam pogledaj imas na youtube!POZZZ