View Single Post
Staro 11.08.2012., 12:42   #4343
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Kolege trebam savjet! Jutros upalim laptop, sve 5, ugasim ga i odem van, vratim se nakon sat - dva, lagano ga otvaram ( kao i uvijek ) kad cujem nesto pucketa iznutra, mislim sigurno HDD ima problem no nije HDD, podignem laptop kad ono vijak ispadne sam od sebe, ja gledam ono WTF i skuzim da se podigla plastika kod konektora od adaptera, koliko vidim onaj mali limic sto sluzi da se podigne ekran je jednostavno izletio iz svog lezista te je puknuo vijak ( drugi vijak, ne onaj crni ispod laptopa taj je ispao sam od sebe ). Kad sam okrenuo laptop ispao je mali komadic slomljene plastike. Rijec je o Lenovo G570 koji je kupljen u 3 mjesecu ove godine, ima mu 5 mjeseci.

Laptop uvijek lagano otvaram i pazim na kut otvaranja i definitivno ga nisam polomio jer svaki dan radim sa laptopima.

- Na nijednom sarafu se ne vide tragovi otvaranja, nikad nisam otvarao laptop koji je pod garancijom i kojemu sam nadogradio garanciju na jos godinu dana.

- Laptopom se sluzim samo JA, ukucani ( starci ) imaju svoj, drugi komp jer samo surfaju.

- Dali je moguce da nisu dobro stegnuli vijke u tvornici?

- Kakva su Vam iskustva sa Lenovo servisom? Hoce li mi ovo proci pod garanciju?

Prilazem i slike koje su lose ( nemam fotic trenutno ) - slikano sa mobom.

Hvala

EDIT:

Moram napomenut da se ne vidi nikakvo vanjsko ostecenje, mislim da znate koliko pazim na sav hardware. Laptop je mazen i pazen i nikako mi nije jasno kako se ovo moglo dogodit :/

Zadnje izmijenjeno od: QuidZz. 11.08.2012. u 12:55.
QuidZz je offline   Reply With Quote