Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 11.08.2012., 10:06   #3650
The_Void
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
znam da ću sad ispast "hiper" i troll , poštujem svačiji ukus
al meni je ova igra vrh i goty
Nije problem u igri kao njoj samoj nego je stvar sto su ljudi previse ocekivali. Diablo 1/2 su bili super i svi su ocekivali napredak i strasnu igru jer se u medjuvremenu blizz strasno obogatio (jos je blizz maksimalno hypao). 8-10 godina cekanja za produkt koji ima toliko problema, koji je losiji od svog prethodnika itd... Nema pvpa, uzasan launch, djecije pogreske (beskorisni legend, mislim sta su mislili s njima slijepac bi mogao vidjeti da nitko nece nikada koristiti windforce npr) itd itd. Jednostavno nedovrsen produkt+pojednostavljen do maksimuma+cilj razvijanja igre je samo kako ostvariti veci profit na rmah. Igra je u beta fazi jos uvijek, ne znaci da nece biti dobra nakon xx patcheva ali ovo je stvarno premalo od ovakvog proizvodjaca i predhodnih igara. Umjesto da naprave kopiju d2/krenu u totalno novi project koji ce donijeti inovativne stvari (sto su se svi nadali) oni su jednostavno napravili zatupljeni d2 kroz wow engine i sto je jos gore nisu ga ni dovrsili nego izdali na trziste. I sto je najgore unistili su 2 najbolje stvari iz d2, duel i onaj osjecaj kad cekas da padne boss i trenutak kad ti dropa bolesno dobar item/runa. Nije fun ici okolo ignorati mobse i ganjati elitesa da bi nakon killa samo pokupio raresa od kojih ocekujes da ce biti smece.
Jednostavno nema tog osjecaja. Onda kad tu jos dodamo ias nerf koji su napravili jer bi ljudi samo nakupovali ias iteme na rmah i ne bi bilo prometa vise-igra je uzasnoooo spora. Ne znam koji genije se sjetio da izjednaci ias sa faster hit recovery i da wpn dps znaci toliko za dmg al kad napravis jednu takvu promjenu pokrenes chain of events koji unisti dosta stvari. Strasno me nervira sto u danasnje vrijeme sve igre tako pojednostavljuju kao da je ova nova generacija debili a ne ljudi

Mislim ima toliko losih stvari u igri da bih mogao napisati esej

Plus tu je jos hrpa wow nubova nove generacije koji oceukuju da im igra bude ista kao wow, stalno novi content itd onda placu po forumima 24/7

Zadnje izmijenjeno od: The_Void. 11.08.2012. u 10:13.
The_Void je offline   Reply With Quote