View Single Post
Staro 11.08.2012., 07:23   #1640
Ari
Registered User

Ari's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor .:AM:. Pregled postova
Galaxy S Advance puno prije One V, specifikacije HTC-a su daleko preslabe. I slažem se za Sony - od spomenutih je specifikacijama najbolji, ali baterija je jednostavno preslaba.
Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
Prije bi rekao da je Htc tu zaglibio sa SoC -om ( system on a chip), jerbo to je hardver koji je bio popularan sa htc desireom, ruku na srce ali one v je sto se tice samoga hardvera izgubio bitku i bilo kakvoga future proof uredaja, mislim da se i po cijeni vidi....

Koliko je iphone 4s u toj tarifi...
Najjeftiniji IPhone 4 (bez S) sa 8GB je u toj tarifi 1700 kn. Čak i to mi nije za odbaciti jer mi je 8 GB dovoljno, ali radije bi androida.

Po čemu je HTC V zaglibio sa hardverom ? Koje su to konkretno slabe specifikacije HTC-a i za što su potrebne jače od tih koje ima ?

Ima 1 GHz procesor, prostor mogu proširiti na 32 GB, baterija mu je odlična. Nema veliki ekran da bi mu trebale tko zna kakve hardverske komponente jake...Već ima moderan brz operativni sustav pa ne vidim futur problem jer mi noviji OS od toga i ne treba.

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
htc one V je sranje naspram advancea. kratko i jasno. U SVIM POGLEDIMA i kategorijama.

HTC One V je činjenica da je bolji u:

1.Kvaliteti izrade, materijali.
2.Trajanju baterije
3. Ima noviji operativni sustav dok je Advance tu zaglibio i nema mu naprijed.
Ari je offline