kakav fail jučer tekma bila.....ajmee....prvo su se ukenjali....pa su izgleda i formu stempirali krivo jer i sa Tunisom su štekali a slično su nas mlatili....francuzi onako u rukavicama sa smješkom....onda kretanje u napadu bez lopte nije postojalo...1na1 sa njima nejde....pa kopljar koji je choker zesci....za sad u najvažnijim tekmama i duvnjak koji je u 3 zadnje tekme u polufinalima imao kombinirano šut 1/16...
Ono kaj sam ja jučer vidio je da kaj je najgore nismo mi Omeyera razbranili u tolikoj mjeri kolko smo umjesto rukometa se igrali graničara i tu smo ih razbili onak skroz

....jer imali smo 6-7 šuteva više od francuza....i sa 80% lopti smo pogodili Omeyera drito kak se stao bez da je sam skidao lopte one su njega pogađale....
Onda ono kaj nas je krasilo u grupnoj fazi a to su kontre i blokovi nisu postojali....pa su nas njihovi vanjski napunili finjak....a kontri nije ni bilo......
Goluža pak nije najveća truba od trenera al za ovakve malo bitnije tekme je totalni teletabi...sve kaj je mogao u zadnja 2 polufinala krivo skombinirat i odlučit je i izveo....Izmjene su jučer bile onako blago retardirane....prvo sa držanjem kopljara koji možda i igra ok obranu al u napadu nam je igrač manje....sa njim protok lopte i neka križanja bez lopte su SF...pa ubacivanje bičanića koji do tada nije odigrao ništa na olimpijadi...pa do toga da su nam u jednom trenu u napadu bili vuković,buntić i bičanić...onak WTF....
i ono sa Balićem taman ih stigli i keta ga vadi van i tu je zadnji raspad bio jučer....jer su nam opet zbrisali na par razlike....
I za kraj neš načuo da keta sebe ne smatra krivcem već su drugi faktori bili u pitanju...je kak da ne....
Suma sumarum....je da smo zachokali kao i uvijek sa njima....križanja i protok lopte je izostao...+ trener koji se pogobio totalno....vanjski nam niš nisu zabijali....i pa pa finale.....
A za broncu bi se trebali skupit i uzet....medalja je ipak medalja....
I vezano za komentatora i ostale naše komentatore večinom je da pojma nemaju o osnovama onog kaj prenose...svaka čast iznimkama....i fala pimpeku da na ovim igrama for free postoji stream svih sportova bez komentatora.....Užitak gledanja tekmi i sporta je aman taman....