Tema: PayPal
View Single Post
Staro 11.08.2012., 02:23   #1517
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Erste uzima inače 5kn ali za ove devizne kartice neznam koliko. Možda isto 5kn, neznam..

EDIT: E da, u vezi refunda.. Bez obzira sto nije vidljiv na kartici vec "samo" na PP-u, moze se normalno baratat (kupovat) sa tim novcem preko PP-a, ili se mora cekat mjesec dana dok ne legne na karticu?
Ono što ti vidiš pod "PayPal balance" s tim nemožeš raditi ništa osim da taj novac isplatiš na karticu (ili automatski, svakog prvog u mjesecu, ili sam zatražiš to u bilo koje doba mjeseca/tjedna/dana i to te košta $5) tek onda barataš s tim novcima

Citiraj:
Autor Overclock Pregled postova
Moras cekati, paypal vidi samo ono sto i sam vidis, netko si tih mj. dana bere fine kamate. (je'l to paypal ili banka ne znam)
Prvi put sam se bome preznojaval da di su pare, svi govore da je lova tu, transakcije uredne, a na racunu je nema.
Ček ček, ovo nisam skužil

mjesec dana za šta ?

da se prebacivanje sa paypala na karticu dovrši ili ?

ako da, onda nema teorije da to traje mjesec dana, tjedan dana max

zadnji put dok sam zatražil isplatu za $219, trajalo je svega 3 dana, u ponedeljak sam zatražil, u četvrtak navečer sam vidio da je sijelo i u petak podigao, nikakvih mjesec dana

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote